Comentariile membrilor:

+ politică și economie globală
Plopeanu Petrache
[31.Jul.10 11:55]
Domnule Enianu

Nu știu câți dintre cei de pe site au citit studiul,dar îndrăznesc să afirm că este unul de excepție. Analiza făcută de dumneavoastră este cu adevărat profesionistă: identificarea spuselor unor oameni politici, punerea lor în corespondență cu anumite fenomene ale zilelor noastre, percepția clară asupra interacțiunilor și interdependențelor lumii politice cu aceea economică, toate acestea m-au împiedicat să întrerup lectura până la sfârșit.
Felicitări și *

 =  comm. la comm.
Constantin Enianu
[01.Aug.10 12:36]
Mulțumesc, PP alias Pericle, pt. aprecieri și *, care nu sunt subsidiare editorilor sitului Agonia...
Cu stimă,
ceni

 =  Eu am citit articolul,
Vali Slavu
[01.Aug.10 12:56]
domnule Plopeanu, dar nu mi s-a părut unul de excepție. E un articol scris în aceeași manieră cu care ne-a obișnuit deja domnul Enianu. Adică unul... excepțional.
Cu admirație, Vali Slavu

 =  cu scuze
Iakab Cornelia Claudia
[01.Aug.10 19:19]
nu vreau sa jignesc dar eu sunt dintre cei care nu se mai lasa pacaliti de articole de tot felul care par a te informa, dar nu te lumineaza cu adevarat. aici inca mai apar urme de informatii dar e clar ca nu poti sa stabilesti clar ce ai aflat. cum, cand unde, de ce, doar iluzii.

 =  mulțumire și nemulțumire...
Constantin Enianu
[02.Aug.10 09:46]
VS: Nu e nimic excepțional. Poate e... accepțional...
ICC: Da, ar fi salavare în stingere (nirvana) sau asceză, prin care nu mai avem frustrări cum că luminarea nu se revelează sufletului nostru în liniște, fără întrebări de genul: "Qui est veritas !"
Cu prețuire,
ceni
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !