Comentariile membrilor:

 =  comert interstatal
emilian valeriu pal
[16.Feb.11 13:36]
Reconfortant text. Spumos nu de la spuma ci de la Spumantul de Panciu. :)
Astept si alte alte fragmente, poate voi face vreun dolar intreg. :)
Cu alte cuvinte am vrut sa spun ca mi-a placut.

 =  pro-cent
Daniel Bratu
[16.Feb.11 15:55]
mulțam fain, reconfortant și comentariul. semn bun. de scris mai (pe) departe. poate chiar un roman, experiment. material e, gârlă, slovă să fie. și coate, de prozator, că ale de liric vai mama lor

+ „Sper să ne revedem cât mai curând!”
Maria Prochipiuc
[16.Feb.11 17:24]

Ai tot copt pînă le-ai răscopt desigur și ți-a ieșit ceva spumant, ceva de genul șampaniei, dar nu de cea franțuzească, dar nici de bucium, ceva mai ,,americană,,. Un text bine dozat, și apoi știu că nouăzeci și nouă la suta e purul adevăr, așa că fcțiunea sau fricțiunea nu a trebuit împrumutată, gândeam eu că noul ,,job,, îți va da multe satisfacții scriitoricești dacă nu de alt fel…

O proză deosebită! Nu le lăsa pe celelalte să se piardă, poți scoate fragment după fragment, fiindcă sunt atâtea momente care nu trebuie lăsate uitării.

Pentru frumusețea textului, pentru buna dozare… toată aprecierea mea. Să-ți spun un secret: cu toate că acest episod era cunoscut, l-am citit cu nesaț să văd până unde ai ajuns… și ai ajuns bine!

 =  Cu simpatie
Adrian Anghel
[16.Feb.11 18:31]
Mi-a placut vioiciunea textului, sprinteneala dialogului, umorul, ironia...E si nitel misogin textul, nu mult, doar atat cat sa nu strice. Faina scriere! Exista si o continuare? Sigur exista!

 =  ...
Iulia Ardelean
[18.Feb.11 05:58]
Numai bun pentru descretirea fruntii. Si treaba aia bruegeliana cu sensul literar al expresiilor, de-a dreptul savuroasa. Felicitari :)

 =  "I can't get no..."
Daniel Bratu
[18.Feb.11 08:23]
Maria, mulțumesc pentru comentariu și luminare, cu drag
prin viu grai întâmplările se scriu mai ușor:). În pagină a trebuit să le condensez, să încapă. Sper să încapă și celelalte. Aștezău!

Adrian, mulțumesc. După o conversație cu 'mneaiei, te asigur că ți-ai fi schimbat opinia legată de "misoginism" :).

Iulia, mulțumesc, bucuros de trecerea ta și de apreciere,

scuze pentru întârzierea răspunsului - ("clienții și timpul nu are/niciodată răbdare":)

 =  poate te sună clienta
Cristina Rusu
[19.Feb.11 15:37]
Daniel vecine, poate te sună clienta și îți mulțumește că i-ai acordat așa timp prețios, sau poate îți dă cu geanta în cap că i-ai dezvăluit secretele. dar, dacă mă gîndesc mai bine, varianta a doua nu știu cît se poate susține, că la cît ești de mare nu văd pînă unde poate ajunge doamna. îți doresc la mai multe continuări, dar să pui mult umor acolo, că avem nevoie tare. mai este o poveste cu o doamnă, cam bronzată la figură, pe care tare aș vrea să o citesc. hai că rîd aici de una singură.

mult spor la scris și hai repede cu episoadele următoare

vecine cu strîngere de mînă, prietena ta bia

 =  mores castigat ridendo
Daniel Bratu
[21.Feb.11 08:26]
Bia vecino, e bun comentariul tău de scos capul pe fereastră în ger, mulțam fără măsură fain, clienta respectivă e în plin delir, iar eu scriu cu deștu împreunat să nu uit în albă ca zăpada „opera este una de fricțiune și ficțiune și asemănările nu pot fi decât întâmplătoare”. paranteză aici și pe lângă dictonu’ că dimensiunea e doar un punct… personal de vedere spun că în cazul respectiv mărimea mea n-a contat, mai degrabă pasul jucăuș. cu umorul și nevoile treaba e mai mare și încurcată de genu’ „dacă este, este, dacă nu este, nu este. asta este…”
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !