Comentariile membrilor:

 =  O, tempora!
Gârda Petru Ioan
[31.May.11 18:16]
Eram pe val, cuceream
filoloage, mediciniste,
Dar au venit și pentru noi
vremuri cumplite și triste:
Au distrus nătărăii
industria noastră cea mare
Și am ieșit din sitem
cu „planșeta” între picioare...

 =  thanks, mate
Motoc Lavinia
[31.May.11 18:27]
Acum si tu, nu o lua prea personal.
E bine sa umbli si in pantofii lor cateodata, nu? Multumiri pentru asta si pentru trecere.Iar daca reusesti sa opresti timpul, sau chiar sa te intorci in timp, ma alatur tie!

 =  Mă-ntorc mereu
Gârda Petru Ioan
[31.May.11 18:31]
Altfel cum aș merge-nainte?

 =  cheers again
Motoc Lavinia
[31.May.11 18:44]
Ce bine de tine ca reusesti. Dar asta nu inseamna ca stai pe loc cumva? Nu trebuie sa imi raspunzi neaparat, e doar o curiozitate.

 =  *&&
Tudor Sascut
[31.May.11 23:34]
E un text ok, placut de citit. Poate exceptand:"cu un aer nou si sublim
noi il trageam adanc in piept
ca pe un fum de tigara".
Ti-am citit mai multe texte, pe unul mai vechi ti-am si lasat comment zilele trecute, si ma declar invidios pe alocuri pentru prospetimea si cerebralitatea feminina(sic!) din unele texte.+ pe umeri viitorul mi-a trecut
Vasile Munteanu
[01.Jun.11 06:30]


cel mai mult mi-a plăcut cum refuzul acestei răsuciri de gât este resortul real al evocării; exercițiu de voință (implicit demnitate), dar și cauza regretelor; micile gesturi pe care, dacă nu ni le-am fi refuzat, viața noastră ar fi urmat un alt curs; pentru că a nu acționa este la fel de important cu a acționa.

mi-a mai plăcut "portretul unei generații", cum fără exgerări de limbaj și culoare, redai nebunia unei vârste și a unui mediu; cum triezi din general (cu ajutorul speranței - împlinite/eșuate?) femininul.nu în ultimul rând, mi-a plăcut că ai decis să repostezi :)

cu plăcerea lecturii,
Vasile Munteanu

 =  Tudor, Vasile
Motoc Lavinia
[01.Jun.11 18:39]
Incantata de cunostinta, Tudor, si te mai astept pe aici. Stii tu cum e, fara audienta scrisul nu are acelasi gust si nici ecou.

Vasile, apreciez sinceritatea ta, crede-ma ca e rara. Imi face bine, imi da un fel de sens. E mult de depanat, intr-adevar, poate candva. In ceea ce priveste ' a nu actiona este la fel de important cu a actiona'cata dreptate poti sa ai si acelasi ochi de vultur.

 =  dacă te fluieră nu întoarce capul
Adrian Firica
[12.Jun.11 23:16]
băieții TCM-ului își făceau laba-n tufișurile din spatele facultății de drept, iar voi, astea de la litere, care erați cazate acolo, vă puneați și vă expuneați chiloții și ce mai aveați către opera română.
era ceva de groază când treceai pe acolo și vedeai numai țățe-n balcoane.

sigur c-aveam blugi!

 =  tcm
dan tristian
[21.Jun.11 11:20]
Cre'ca e vorba de baietii de la TCM din Craiova care nu au fost binecuvantati cu tufisuri si provocari conexe:) Facultatea de Drept nu avea sediul, atunci, in proximitate. Ma surprinde "jindul declarativ" din textul-jurnal al Laviniei. Mai rar evocari ale barbatilor dupa care sa intorci capul;)

 =  Adrian, Dan
Motoc Lavinia
[21.Jun.11 20:08]
Adrian, chiar nu am idee , poate ca asta si faceau, cand ma uitam eu la ei insa faceau altceva. Si treaba lor daca se uitau la alea de la litere, eu nu am facut literele( sic, sic). Si blugii aia de la sarbi tot imi place, nu am ce face, vorba englezului ' I cannot help it, man.'

Dan, tu esti mai local(nic), sigur ca intelegi geografia locului. Multumesc de vizita.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !