Comentariile membrilor:

 =  ...
Silvia Bitere
[22.Aug.11 09:14]
Adevărul este bleg și "cel mai adevărat: doar dacă tu îl manipulezi și vrei să fie bleg, altfel zis sună mai drăguț un adevăr meschin, cu două fețe, pentru că nu prea știi ce să faci cu ăsta, adică devine șmecher, de cartier, cuțitaș și te poate lovi atât de tare în piept, zic de adevărul ăsta cu două tăișuri, adică e ca în bancul acela numai că hai să-l introducem la bancuri despre adevăr. cică: un om avea un bumerang. acu, eu am înețeles unde bateți în tot textul și adevărul se susține doar prin ce ne prezentați dumneavostră sub "oci" acum și bine faceți, că uite, eu vă citesc (citesc orice ca să nu mor într-o zi proastă) Știți, nu sunt de acord cu ăla care zice. De ce să mai mă zbat. mai bine mor prost. e mai bine să mori informat, părerea mea, dar mă opresc aici că iar e de discutat la cafea... bun.
ziceți undeva, citez: "Până la urmă, adevărul e de mai multe feluri, adică e ambiguu, așa cum am mai spus!" adevărat! și zic și eu de ce în felul meu, firește. păi dacă este ambiguu, este neclar, da? păi și cine își dorește un adevăr clar în ziua de azi și aiurea? când este ambiguu este așa călduț... adică te ia așa cu o moleșeală plăcută... vezi pisica cum toarce lângă teracotă... cotnariul lângă noi, mai jos de picior, istoria religiilor sau chiar o narghilea care să ne ducă cu gândul spre a fost o dată în România o mână de oameni, un grup care întorceau adevărul pe toate fețele lui., și el adevărul devenea tot mai ambiguu.
așa este. adevărul este ambiguu și este foarte bine că este așa. eu sunt de acord. că dacă ar fi adevăr adevărat nu ar mai fi pe pământ, niciun om. de aceea eu cred că numai religios ne putem salva și adevărul este unul singur și știți la ce mă refer. până atunci ne rămâne doar să fim mâncați de mici sfinți telurici care se cred dumnezei. și asta nu ar fi un mare dezastru dacă ar ști cum să facă niște reguli calumea. ede discuta și aici. cam de o nuvelă și mai bine.
aici: "Iar fumez pe sub apă, pe onoarea mea! Sunt hollywoodian, bată-mă să mă bată!"
din ciclul smoke on the water, pe onoarea mea, vă spun și eu cum ne zice caragiale, MARE OM, să nu cumva, mi-e teamă să nu rămânem cu "onoarea nereperată"
în rest, să vă spun și eu una, de pe la TV, că nu prea am înțeles mesajul. Cică săraca soție actuală a lui borcea a stat, micuța, sărăcuța de ea, 8 ani ani, măi, să aștepte ca borcea să dea divorț de soția lui. of, sărăcuța, cât a îndurat. nu m-a deranjat chestiunea asta prea tare, că fiecare le știe pe ale lui, deci nu judecăm, hai să zicem că nu, să ne abținem, da? dar, tu , ca cel care ne spui treaba asta la TV, spune-o, domnule, pe alt ton că de-asta am ajuns cum am ajuns...

nu știu... ambiguu adevăr... vorba dumneavostră...

 =  doamnă, vă mulțumesc
Adrian Firica
[24.Aug.11 06:56]
doamnă,

adevărul e circumstanțial.
e și revocabil, dar și irevocabil.

puteți să vă luați/angajați un avocat.

eu am să mă apăr, de unul singur, până la "confinele lumii posibile".

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !