Comentariile membrilor:

 =  mulțumiri, domnule George Pașa,
Teodor Dume
[30.Dec.11 15:13]
am navigat cu multă plăcere pe marea de cuvinte a poeților pe care ne-ați pus-o la dispoziție.

mulțumiri,
sperăm că noul an ne va aduce mult mai multă inspirație și bucurie tuturor.

la mulți ani!

 =  un dar poetic
cezara răducu
[30.Dec.11 15:28]
pe care îl așez cu mare bucurie între cele ce nu voi uita.și un dar și mai mare este că l-am cunoscut, virtual, pe george pașa. și bucuria de a recenza încercările mele poetice e și acum vie.
nu pot decît să mulțumesc cu o înclinare sufletească, george!
la mult vers!
cu mare drag,
rara

 =  fascicul de-ntalniri
Ioan-Mircea Popovici
[30.Dec.11 20:04]
cu prietenii
la un vin vechi
dupa care
cantarea

nimerisem cu trasura/fara cai si coviltir
cu un magarus si-o capra/ in ograda lui Techir...

o lume mi-e grădina cu casa răvășită din manuscrisul vieții pierdut cândva în gând
și așezat pe scara pe care doar Andante o știe dintr-un cântec și un lătrat din vânt
din strofe lungi și pline se arde-n formă valul și se oprește-n țărmul înalt și plin cu soare
in care doar Cuvantul e cel care-n lucrare isi implineste rolul in nasterea ce doare
copilărindu-mi gândul in seara cu colindul... Domn, Domn, să-nălțăm

 =  George
florin caragiu
[31.Dec.11 10:36]
Mulțumiri pentru strădania de a pune sub reflector în pragul Anului nou un grup de poeți de pe site. Surprinzi, desigur, doar o mică parte din realizările acestui site, dar ideea e generoasă, pentru că, oricum, acest geupaj prezinta un tablou colectiv si dezvolta o atmosfera, un context mai larg in care o persoana particulara respira si creeaza. Si aceasta largeste intelegerea unui anume demers particular, ceea ce face mai mult vizibil omul ca "fiinta intru comuniune". La Multi Ani si sa te bucuri de insipratie si de toate cele bune in Noul An!

 =  Teodor, Cezara, Ioan-Mircea, Florin
George Pașa
[31.Dec.11 11:34]
Eu vă mulțumesc pentru ocazia pe care am avut-o de a vă citi creațiile și a scrie aceste cuvinte cam șăgalnice despre ele. Să ne găsim cu bine și în noul an, pe căi virtuale și, de ce nu, reale. La mulți ani!

 =  tot șăgalnic
Adriana Lisandru
[31.Dec.11 11:58]
vin si eu sa-ti multumesc, Pașa. :)
desi era sa ma-mpiedic cand m-am vazut acolo, prima ,,trasa la raspundere"! :))

 =  Adriana,
George Pașa
[01.Jan.12 17:37]
La mulți ani, Adriana. Ca să te "enervez" puțin (sau, cine știe, prin recul, pe alții), am să spun că am găsit poezie în volumul "despre ea, niciodată", chiar una de calitate; poate chiar este printre cele mai bune cărți ale anului 2010, dar nu a beneficiat de promovarea meritată.

 =  Domnule George Pașa,
Liviu-Ioan Muresan
[01.Jan.12 20:43]
în primul rînd mă bucur că am fost subiectul trecerii dumneavoastră prin anul poetic al agoniei. E poate vorba de o atenție reciprocă, chiar dacă ideea trecerii vă aparține. Cred de asemenea că nu meritam cinstea de a fi amintit alături de poeți deosebiți. Dar aceept consecințele. Mulțumirea e cu atît mai mare cu cît chiar cred în potențialul pe care îl aveți în discernere. Mă refer la metodica profesorului, ceea ce îl distinge în breaslă. Cred că ați studiat bine, în sensul că nu ați aruncat un articol la întîmplare, deoarece mă regăsesc în descrierea dumneavoastră. Interesant e că ați descris colegii așa cum și eu mi-aș fi dorit să o fac. Fără numele dinainte, i-aș fi recunoscut. Ochiul și timpanul nu au totdeauna sens peiorativ. E vorba de cunoaștere și recunoaștere. Sînteți un maiestru, ați confirmat doar aici.

Mulțumire. Un an nou deosebit!

 =  er
Liviu-Ioan Muresan
[01.Jan.12 20:46]
rog a ierta greșelile din comentariul precent.

 =  Părere
George Pașa
[02.Jan.12 11:26]
Domnule Mureșan, mă bucur că nu v-au supărat vorbele mele de aici. Sunteți, cel puțin pentru mine, simpatic în calitate de autor, fie și când scrieți mai rău. Interesant este că aveți de multe ori, în aceleași texte, un discurs care poate fi perceput din unghiuri contrare. Ce e drept, nu vă reușește mereu umorul, fiindcă e în pericol de a cădea în derizoriu. Chiar dacă și derizoriul face parte din existență, antipoezia dumneavoastră poate părea uneori artificială, fiindcă, structural, aveți aplecare spre poezia lirică și, atunci când valorificați acest filon, produsul poetic e mai credibil.

Vă urez un an bun, pe măsura aspirațiilor dumneavoastră.

 =  Mister G si mamasita A= love
dorin cozan
[02.Jan.12 14:20]
Domnule G., va multumesc! Am citit ce ati scris despre moi, asa cum o vedeta isi ascunde zambetu i sclipitor, de emotie si sfastaceala autentica. Am ridicat o spranceana cand am citit ca lumea de aici nu ma iubeste. Din contra, cred ca ramane muta de admiratie si de aceea ii inteleg ca nu comenteaza sub textele mele. Sincer, si mie mi-ar fi dificil sa zic altceva, in afara de laude si aplauze entuziaste. Prin urmare, am coborat imediat spranceana, gandindu-ma ca, cel putin agonia ramane agonia; nimic nou sub soare. (oftez)
Arividerci, signore!

 =  Mister D și poezia
George Pașa
[02.Jan.12 15:00]
Mă gândeam și eu că nu am găsit termenul cel mai potrivit. Nu am spus că nu te iubește, ci mai grav: că te ignoră. Ai dreptate, ar fi trebuit să spun că te iubește, dar se face că nu te vede!
Mă fac și eu că nu am văzut aluziile din titlu. Iubire poetică, nu?!

 =  Ba,
dorin cozan
[02.Jan.12 15:11]
mai grav e sa nu te iubeasca, nu sa te ignore. pt ca, de ex, poti fi ignorat pt ca in loc sa se vada un diamant intr o bobita stralucitoare, vezi rau, o margica de sticla. no?

 =  Mister D., m-am trezi cam târziu să răspund
George Pașa
[22.Oct.15 20:45]
Câtă dreptate ai avut atunci. Doar și despre Eminescu s-a spus același lucru, faptul că nu dorea altceva "decât să fie iubit".
Din păcate, nu mai regăsesc pe aici pe unii dintre cei numiți mai sus. Să le fie poezia senină, poate voi mai avea ocazia să îi citesc, măcar în vreo carte sau revistă.

 =  foarte tarziu
Cristina Sirion
[22.Oct.15 21:56]
Foarte tarziu si intamplator am gasit "poezarul". :o)
In ale scrisului sunt o risipitoare pentru ca nu l-am luat niciodata in serios, de aceea sunt enorm surprinsa atunci cand altii ma iau. Te infrateste cu oameni care au cu adevarat talent si ceva de spus, iar asta mi se pare suficient de pretios incat sa reapar din cand in cand. Multumesc, George!

+ adevărul din urmă
Teodor Dume
[30.Dec.17 20:02]
aprind opaițul pentru a vedea intrarea în cuvânt.
o privire peste umărul anului 2017 ne duce cu gândul la ceea ce am fost și la ceea ce am creat cândva. și ce tineri eram...

La mulți ani, tuturor!

 =  *
George Pașa
[02.Jan.18 17:36]
Domnule Dume, îmi păstrez intact respectul pentru creația celor amintiți în rândurile personale. Unii nu mai publică aici, alții revin din când în când. Motive pentru a pleca există, desigur; la fel, motive de a rămâne aici.

Mulțumesc pentru reamintire!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !