Comentariile membrilor:

+ piata rosie
Paul Gorban
[17.Jan.12 15:14]
silvia m-ai prins placut cu piata ta lirica, dar atentie la fructele "domestice'. totusi ultimul vers ma zgarie. "chiar daca e pere". poate "chiar daca sunt pere".... tic tac tic tac bag viteza si mai spun ca ranjetul vanzatoarei eu l-am vazut in multe din poemele de astazi. si e bine asta. mi-ai amintit de cartea lui stelorian morosanu (un poet din generatia 80 despre care nu se rpea mai aude nimic) "ranjiti belitilor ranjiti". e un umor de calitate in poemul tau dar, in acelasi timp, un ton grav pe care, sincer, il descopar mai mult in poezia de peste Prut deact aici. nu cred ca daca in urma acestui "accident" vine si sirena luminoasa.

 =  ,,,,
Silvia Goteanschii
[18.Jan.12 14:34]
Am scris tocmai ca sa zgaraie putin /e pere, dar modific, de dragul gramaticii:) cu rusine zic, n-am stiut nimic de acest stelian morosanu; am cautat pe google, dar n-am gasit mare lucru, caci m-ai facut curioasa cu denumirea aceea de carte.
Da, n-a fost nicio sirena, dar ai aparut tu c-o lumina, multumesc pentru lectura si semn !

 =  am invatat un cuvant nou
Anca Roshu
[22.Jan.12 12:00]
silvia, mi-ai imbogatit vocabularul azi. nu stiam ce inseamna acel 'mashcat'. initial am crezut ca e o greseala de tastare, si era altceva. dar dexonline m-a dumirit.
acuma, despre poezie, e foarte frumoasa. merele tale sunt cele mai rosii, chiar daca sunt pere! :)
m-am infrigurat la versul ala ('(cândva îi ziceam a noastră)') asa simplu, dar asa adanc, care iti deseneaza prapastia dintre doi deveniti doar colocatari din mult mai mult.

asta mi s-a parut geniala:

'tot ce-am făcut
a fost din dragoste
sau din ignoranță

ori-ori, ori-ori'

subscriu! :)

 =  ....
Silvia Goteanschii
[22.Jan.12 21:29]
anca,

O fi un regionalism mășcatul ăsta, mie îmi e familiar. Și pe mine mă înfrigurează versul acela, dar când mă ia cu frig, fug la gică petrescu pe youtube, are el o căsuță "a noastră" cuibușor de nebunii" :)

mulțumesc pentru lectură și semn; ca întotdeauna, vii cu o bucurie și o căldură contagioasă!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !