Comentariile membrilor:

 =  bune
Ion Diviza
[09.Apr.12 08:44]
Prima și a treia epigramă au o poantă aproape similară - poanta care, cu siguranță, i-a tentat pe toți concurenții. Există mai multe bancuri pe această temă, de ex. când doi lenesi, la un pariu, își demonstrează unul altuia cât sunt de leneși, și învingătorul ripostează doar atât: "nu ți-i lene să vorbești!" E subtilă a doua epigramă și, mai ales, îmi place prima epigramă de la tema "Școlarul".

 =  Reușite epigrame
Vali Slavu
[09.Apr.12 10:10]
Cel mai mult mi-a plăcut epitaful. Mi-a plăcut și epigrama despre învățământul la distanță. Chiar dacă s-a mai scris pe această temă, epigrama ta are o abordare diferită a problemei. Dintre cele două epigrame la care face referire colegul Diviza, cu poante aparent(!) similare, o prefer pe prima.
Felicitări pentru grupaj și pentru premiu!

 =  Bine făcute
Gârda Petru Ioan
[09.Apr.12 13:05]
Cârcotesc doar la a treia unde ai mizat pe antinomia la pământ - ridicat, dar dacă sunt la pământ nu se ridică, Nu ridică scârțâie un pic.

 =  întreabă și Mitru
milos petru
[09.Apr.12 16:37]
Profesorul, istoric, om ales,
La Dacia gândește-n drum spre școală;
Școlarul n-are nici el mintea goală,
Dar e preocupat de... Mercedes.
RS-C

Alunecând pe două pante,
Școlarul tău ce a ales,
Mașină numai Mercedes
Sau și-o iubită ca și Dantes?


 =  Mulțumiri
Rodean Stefan-Cornel
[12.Apr.12 06:29]
Mulțumesc tuturor comentatorilor pentru lectură, observații și replici. Să ne revedem (sau cel puțin să ne citim) sănătoși!
Cornel

 =  Jos palaria !
Chitul Grigore
[13.Apr.12 19:37]
Epigramele au pe langa o prozodie impecabila, ca de obicei, si niste poante bune. Preferatele mele: 4,2,1,3,5.Pana vei fi sigur ca primesti premiul, primeste, cu anticipatie, felicitarile mele !

 =  Niciodată nu este prea târziu
Rodean Stefan-Cornel
[18.Apr.12 23:13]
Grigore, mulțumesc frumos și scuze pentru întârziere! Ca întotdeauna, opiniile tale sunt importante pentru mine. Am auzit că te-ai evidențiat din nou în concursul de la Vișeu, de data aceasta la secțiunea parodie și ești pe podium, felicitări și sper să ne întâlnim acolo (scuze și pentru faptul că îți adresez aici felicitările, nu mai am timp să intru la pagina respectivă).
Numai bine!
Cornel
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !