Comentariile membrilor:

 =  salvarea lumii
emilian valeriu pal
[28.Aug.12 13:39]
Exact patru carti postale din care cea mai puternica, din punctul meu de vedere e a treia. Si imaginea din cartea patru(cea cu steagul alb) e inedita. dar ma bucur sa gasesc o poezie(initial am vrut sa scriu un text, pentru ca stii ce e pentru mine poezia), am gasit o poezie. Si nu-mi trebuie argumente sa demonstrez ca ai scris o poezie. Daca mie nu-mi place Pink, asta nu inseamana ca ea nu e artista(am dat un exemplu la intimplare). Eu asta vad in poezie. Fa-ma sa simt. Si tu intotdeauna ai stiut sa faci asta. Cu eleganta. Si steaua nu e de complezenta sau pentra faptul ca te cunosc. Eu doar remarc o poezie.

+ poate
emilian valeriu pal
[28.Aug.12 13:53]
steluta mea o recupereaza vreun editor ca am trimis doua stele pina acum.

 =  scuze
emilian valeriu pal
[28.Aug.12 13:54]
o fi fost vreo eroare

 =  salut, emi,
Dana Banu
[28.Aug.12 14:09]
îți mulțumesc

 =  Dana
Adam Rares-Andrei
[28.Aug.12 17:30]
Dana e ceva nou in ceea ce citesc aici si ma bucur de asta. Enumerarile sunt de bun augur si fiecare secventa parca vorbeste despre aceeasi stare, insa privita din alte paliere. Poate doar ruperea cu teatrul care primeste papusi nu mi-a sticlit in ochi. Ca idee, poezia m-a trimis cu gandul la cartile lui Mihail Drumes.

 =  Adam,
Dana Banu
[30.Aug.12 07:50]
mulțumesc pentru semnul de lectură

 =  .
Costin Tanasescu
[30.Aug.12 18:47]
Textul este ca un bulgare de zapada care o ia la vale, din ce in ce mai iute , din ce in ce mai mare... In consecinta ultimele doua strofe sunt incantatoare. Aceasta este poezia care imi place si in care ma identific. Are si transmite o stare anume pe care nici nu pot s-o numesc cumva... Bon.

 =  salut, Costinm
Dana Banu
[30.Aug.12 20:12]
mă bucur să văd că ai trecut pe aici. să ne citim cu bine.

 =  condamnarea ca o iluzie
florian abel
[01.Sep.12 00:44]
spaimele acestea nu te priveau, ce se întîmplă cu nepăsarea ta dintotdeauna? nu te doare dreptul de a privi asfințitul după ce ai fost condamnată să iubești răsăritul?

 =  eh,
Dana Banu
[01.Sep.12 07:43]
e doar un text care pornește de la o poezie pe care am scris-o acum vreo 3 sau 4 ani. salut, Florian.

 =  a cincea carte postala
Cătălin Găian -Konig
[16.Mar.13 07:36]
Sa imi traiesti Danutz intru multi ani , sa cresti mare copile, tu nu imbatranesti niciodat,o sti prea bine, de murit nu se mai pune vorba, esti nemuritoare. Sa ai soare in ochi si piciorul drept sa iti steie. Catalin, cu dragoste de frate.

 =  salut, Cătălin
Dana Banu
[25.Apr.13 09:41]
îți mulțumesc, prietene :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !