Comentariile membrilor:

 =  rețin
Raul Ionut Coldea
[09.Nov.12 20:00]
dacă totul ar fi așa:
"când te-am cunoscut
toate inimile de lapte îmi căzuseră" cred că ar fi o poezie de milioane. sigur, înțeleg că nu e asumată ca poezie. Oricum, rețin versurile de care am zis...:)

 =  Raul Ionut Coldea
Gabriel Nicolae Mihăilă
[09.Nov.12 23:00]
Mulțumesc de trecere, de lectura și de semn. Într-adevăr, nu o asum ca poezie . E ca atunci când încerci să lași un text să îți preia aritmiile. O seară frumoasă și te mai aștept.

 =  frumos!
Alina Manole
[10.Nov.12 06:58]
Am deschis acest text datorită titlului referitor la Reiki. Înăuntru însă nu am găsit nimic despre Reiki, în schimb o traistă de metafore frumoase, inedite, dar neșlefuite. La fel și textul, scris de un condei nesigur, încă.
Despre final: timpul _ e, ultima strofă e jale, iar a lăsa link către youtube devine demodat.

 =  Alina Manole
Gabriel Nicolae Mihăilă
[24.Jan.13 20:03]
Îmi cer scuze pentru răspunsul întârziat, nu știu de ce nu am primit prin mail înștiințare. Folosind reiky am fost subiectiv, încercând să găsesc o conotație adecvată anumitor lucruri de o însemnătate deosebită. Acum din tot textul aș păstra două strofe puțin modificate sper sa îndrăznesc pe viitor. Da este adevarat că a devenit demodat link-ul de youtube, îmsă a fost ceva personal și mulțumesc editorului pentru că mi-a permis acest lucru. Mulțumesc pentru trecere, părere și lectură.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !