Comentariile membrilor:

 =  pentru
adrian pop
[20.Jun.13 11:36]
mine este o surpriză plăcută textul ăsta. foarte bine scris, simplu și direct. practic, povestea asta o poți întîlni la foarte multă lume. ai putea să o întîlnești scrisă de foarte multă lume. motiv pentru care, foarte ușor de înțeles, nu prea îți pierzi timpul cu așa ceva. mai ales în condițiile în care șansele să dai peste o proză bună pe vreun site îs infime. tu ai reușit atît să faci povestea atractivă, să mă faci să pragul indiferenței cît și să personalizezi un subiect banal, comun. foarte bun personajul, foarte clară atmosfera, nimic forțat, nimic să-ți fure ochii.

 =  multumesc
Ioan Barb
[20.Jun.13 15:41]
Pentru citire si pentru recomandarea textului. Mă bucur dacă textul meu a reușit să transmită ceva.

 =  Foarte fain
Liviu-Ioan Muresan
[21.Jun.13 18:28]
mai ales sfîrșitul. E genul meditativ și lăsarea acelui gust amărui face toată povestea. Parcă ar fi un ritual al meditației, iar întreruperea firească a luminii, pe vremea aceea, lăsa loc iluminării interne. Și chiar așa a fost.

 =  Multumiri
Ioan Barb
[22.Jun.13 11:09]
Eugenia pentru recomandare.
Adrian: Mulțumesc, semne îmbucurătoare pentru mine din partea ta.
LIM: de asemenea.

Cu prietenie,

Ioan

 =  Mi-a plăcut
Constantinescu Gabriel
[22.Jun.13 22:48]
Orice poveste despre mama sau despre tata, oricum ar fi fost ei, buni sau răi lasă o aură de mit și pentru cel care scrie dar și pentru cititor. Nu l-au ucis comuniști, l-a ucis alcoolul, l-au terminat moral picătură cu picătură. Mi-a plăcut.

 =  ...
Ioan Barb
[23.Jun.13 22:34]
Multumesc.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !