Comentariile membrilor:

+ copacul -
Claudia Minela Petre
[25.Jun.15 12:13]
simbolul vieții și al renașterii are rădăcinile puternic înfipte în pământ. doar puterea iernii stagnează nemurirea. asta doar până dă colțul ierbii. așa cum am mai spus, mi-ar plăcea să fiu copac într-o altă viață pentru că doar natura știe cum să întâmpine exitus, ca mai apoi să o ia de la cap, asemenea oamenilor. fiecare generație este un nou început, o nouă primăvară sub tavanul ,,din ce în ce mai departe mai albastru”.
am să cârcotesc puțin- ,,am fost desigur de acord”- ,,desigur” mi se pare redundant în contextul dat.

 =  plăcută și mare
Simion Cozmescu
[25.Jun.15 16:08]
Mulțumesc Claudia de steaua pusă pe tavanul meu albastru! Și, desigur :), te contrazic nițel; nu spun că nu ai dreptate, e posibil. Dar cam așa e stilul meu, mai ales când acest discurs, mai epic, mă alege pentru exprimare. Eu cred în principiul interactivității, vreau să atrag cititorul, să îl momesc, să îl fac părtaș. Acel desigur cam asta face în intenția mea, sugerează cititorului că el deja a gândit că eu voi accepta ceea ce îmi cer acei copaci și eu nu fac decât să îi confirm așteptările. Cam așa ceva :) Mulțumesc Claudia, o surpriză plăcută și mare mi-ai făcut!

 =  desigur *
Liviu Nanu
[25.Jun.15 16:21]
Cu acel "desigur" eu cred că intri în propria-ți poveste. Îmi place cum ai "rezolvat" finalul.

cu scuze pentru deranj,
anton

+ ideea
Ottilia Ardeleanu
[25.Jun.15 16:31]
"încopăcirii" din tată în fiu mi-a plăcut mie în poezia ta!
este verde, este ozon, este ciripit... dacă mă gândesc cât înseamnă și ce se poate interpreta dincolo de o pădure - nemuritoare -, ar trebui să fac o întreagă analiză poeziei tale, de data aceasta însă doar voi exclama:
m-am încărcat pozitiv! =  terra incognita 2
Simion Cozmescu
[25.Jun.15 23:30]
Mulțumesc Liviu..m-ai cam prins...finalul, da, l-am rezolvat, e cea mai mare provocare..începuturile sunt mai ușoare, ele vin așa ca dragostea la prima vedere..apoi e terra incognita...

 =  Năvodari...
Simion Cozmescu
[25.Jun.15 23:35]
...mulțumesc de lângă Retezat! nu știu și nici nu cred că ideea aceasta este strict și integral originală..am văzut Lord of the rings de exemplu (nu am citit)..dar modul cum am dezvoltat-o (transformarea apartamentelor) este, asta bag un ram în foc și un lemn în sobă :) Mulțumesc Ottilia de lumină, energie, e tot mai scumpă!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !