Comentariile membrilor:

 =  minunat
Marcel Vișa
[10.Jul.15 10:26]
Un poem frumos curgător. Simplu prin construcție dar bogat ca si conținut.

 =  ...
valentin ionut
[10.Jul.15 10:58]
e ca o vechitura, ridicol de simtitoare. o poezie batrana boita ca nuntile cu presu in cort. mai citeste cineva asa ceva din placere?
sa nu se supere autorul, e spre binele lui.

 =  Noaptea se apropia cu semne ascunse în păr
Irina Lazar
[10.Jul.15 11:01]
Cred că ultimele trei versuri sunt de prisos.
Mi-au plăcut foarte mult în acest poem atmosfera bucolică, dulceața amintirilor, visarea.

 =  dovada există, mai citește
Silviu Somesanu
[10.Jul.15 12:17]
Dle Ionuț, o scriere pe care n-o simți și o faci de dragul de a fi la modă, e o ratare sigură, vezi cine te citește?

 =  am
valentin ionut
[10.Jul.15 12:53]
inteles de la inceput liberatea asta ca fiind sansa de a te rata singur, spre deosebire de regimul comunist in care te ochia destinul rosu. asa ca stiu f bine unde sunt. daca sunteti mai sus...mergeti cat mai sus, atunci.
dar daca simti asa, amintiri si imaginatie sunt in toate capetele, ce rost mai are sa o spui ca in Dumbrava minunta? ce e valoros nu se marturiseste. scrieti despre altceva, sa puneti si mintea la treaba, nu doar afectul mai mult sau mai putin comun. si am inteles perfect si poezia dumneavoastra.

 =  ei
valentin ionut
[10.Jul.15 14:04]
cred ca ochea e corect.

 =  vlahuță reloaded, totuși,
radu stefanescu
[10.Jul.15 15:21]
de recitat seara-n tindă, la un tutun și-un pahar de vin preferabil roșu, când nevasta scoate varza din cuptor, hambaru-i doldora și rațe grase măcăne-n poiată, iar în talăngile vitelor întoarse de la păscut vibrează cu îndărătnică vigoare fibra poetică națională. că de veșnicie, ca și de mândruțe cu piersici în obraji, noi filfizonii de la bloc n-avem parte, s-au născut la sat, asta e, părerea mea.

+ Da
Florentina-Loredana Dalian
[10.Jul.15 15:21]
E o poezie de stare, transmite emoții, regrete, amintiri. Poezia care nu te emoționează e proces verbal. Și, din păcate, se scriu multe rapoarte azi cu pretenții de poezie. Mi-a plăcut mult "setea din cuvinte". Vedeți la "șipotete", e ceva lipsă.

 =  părere
Liviu Nanu
[10.Jul.15 22:58]
Cum spunea și Radu mai sus, poemul se adresează unui public țintă și, recitat într-un anumit context poate avea efect artistic. Autorul dovedește curaj revenind pe cărări umblate/bătute. Oricum, moda revine dar ea trebuie pe alocuri reinterpretată într-o altă cheie. Cred că ar trebui să mergi înainte pe drumul ăsta, dacă există talent nu va duce într-o fundătură.

 =  reverență
Silviu Somesanu
[11.Jul.15 10:00]
Mă înclin în fața voastră confrați cititori și simpli cititori, care sunteți judecătorii mei într-ale poeziei.De fapt poezia vă aparține vouă și nu mie un biet lucrător în cuvinte.Mulțumesc pentru opiniile voastre sincere!
Vă doresc zile minunate!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !