Comentariile membrilor:

 =  O poezie alambicata
razvan rachieriu
[10.Aug.15 09:25]
Non-ființarea nu e decât o ecuație elementară cu soluții iraționale, văzute ca răspuns ambiguu la întrebările tenebrelor, e o enigmă macabră, lugubră, funebră și funerară, care nu poate fi descifrată în viața actuală, oferă o soluție dilematică și echivocă la alternativa vieții.
O poezie alambicată, care și-a făcut habitat în esoteric.


 =  Omul are nevoie sa poata incepe si continua!
Daniela Luminita Teleoaca
[10.Aug.15 10:22]
... si setea necontenita a persoanei umane dupa Ziditor, dupa o realitate de dincolo de aparente/ asa-numitul "parut". Iti accepti mai mult sau mai putin conditia, te infiori cd vezi/ simti farmecul inefabil al lui "a fi"/ " a nu fi", faci presupozitii ca sa cunosti, ca sa Il "captezi" pe El, sa te intelegi mai bine..., sa te bucuri cu toate care ti-au fost date. Asa te poti "trezi" intr-un univers/ modus vivendi "alambicat", desigur in sensul sau (mai degraba) pozitiv al epitetului. Si ma gandesc: nu stiu cum ar fi fost fara cuvinte, daca la inceput nu ar fi fost Cuvantul??!! Multumesc frumos, Razvan!

 =  Comm.
oancea sorin
[10.Aug.15 17:43]
Moartea ecuație elementară și
umbră blândă a unui Dumnezeu terestru
din prima strofă par să închege restul discursului.
Deși prima strofă e scrisă pe tema morții-ecuație și alternanța de elemente cu care este comparată Dumnezeul terestru desface discursul devenind balamaua sensului.
Celelalte rânduri dezvoltă posibilități umane. Pentru mine e o poezie ciorchine Restul pot să citească și ceilalți au ce să învețe.

 =  Am retinut expresia cu... ciorchinele!
Daniela Luminita Teleoaca
[10.Aug.15 19:53]
Draga Sorin, iti multumesc frumos pentru timpul acordat modestelor mele randuri, scrise insa cu... sinceritate!! Asa este, "astea" sunt temele mari,ademenitoare, de care, ispititi fiind, riscam sa cream "alambicat" (imi place insa sa ma gandesc la sensul etimologic, cf. alambic!!!), dar ne asumam riscul asta: moartea, timpul, mama, ... dar mai ales Dumnezeu (asa cum de altfel f bine ai remarcat). Ganduri bune!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !