Comentariile membrilor:

 =  In prezenta somnolentei diurne, te culci pe patul poeziilor tale
razvan rachieriu
[02.Nov.15 11:23]
“În lipsa pernei te culci pe litere”, pe care le-ai modelat moi, având consistența pufului, în prezența somnolenței diurne, letargice și pline de torpoare, te culci pe patul poeziilor tale, și dacă “în stern cresc crucile”, să le extragi din tine și să răstignești cu ele neputințele și deșertăciunile.
Duci “în lesă”, “la plimbare”, “spaima” ta, pentru a o obișnui cu colții realității, iar când te-ai eliberat complet de angoase, ipohondrii și obnubilări, poți arunca o privire curioasă înspre “Extraom”.

 =  Un dialog mai aparte
Daniela Luminita Teleoaca
[02.Nov.15 14:08]
... cam asa, doar ca EXTRAOM era... MOARTE... scris invers, adica in oglinda (aproape eufemistic, tabuizant). Era un dialog provocator adresat doamnei cu coasa, o dama bine, dar - cred eu - destul de frustrata, avand in vedere "ocupatia" ei constanta!! Prima aluzie era in "strofa" a doua, unde incercam sa-i vorbesc despre... kamikaze (cel care o sfideaza poate la modul suprem/ frontal). In final,... mor..., dar nu de.. moarte, ci doar de... curiozitate! In fine, o incercare "copilareasca" de a domina "evidentele"!

Multumiri!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !