Comentariile membrilor:

+ Foarte bune
Florin Rotaru
[02.Feb.16 12:46]
Mi-au placut in mod deosebit a doua si ultima. Prima imi pare usor cunoscuta, cred ca tot de la tine, doar ca ziua solemna era dedicata soacrei, daca nu ma insel. Cel mai mult apreciez la epigramele tale, pe langa poantele acestora, fluenta lor, fara nicio urma de poticnire, fara cotorsiuni de dragul ritmului si/sau al rimei. Asa mi-ar placea sa scriu cand voi creste mare... :)


 =  Da
nicolae bunduri
[02.Feb.16 16:46]
Anul trecut am avut la tema "o zi solemnă" una cu soacra dar rachiul tău este extraordinar. Încă nu l-am gustat.

 =  Nae
Ion Diviza
[02.Feb.16 22:36]
Nu știu de ce ai avut această opțiune - de a da 4 epigrame la tema dată, când, conform regulamentului, era necesară doar una. Ai ales calea cea mai dificilă, reducându-ți șansele de a ajunge pe podium. Dacă s-ar fi cerut ca toate epigramele să fie la tema „Romeo și Julieta la Mizil”, cu siguranță aveai marele premiu. Eu n-aș fi scris atâtea epigrame bune la această/aceeași temă... Felicitări și pentru această performanță.

 =  Bănuială
Dan Norea
[03.Feb.16 09:59]
Mi-au plăcut, în ordine: 2, 1, 4, 3.
Că iei sau nu premiu, asta poate fi un accident care depinde de multe necunoscute, majoritatea subiective. Dar că ai ajuns pe locul 33, asta nu mai e de înțeles. Am auzit că președintele juriului a aplicat o metodă de egalizare, au fost eliminate cea mai mare și cea mai mică notă. Asta e metodă bună acolo unde sunt mulți jurați, de exemplu la patinaj (12 arbitri). Dar la 4 jurați, poate avea efecte catastrofale. Mai ales când în juriu există și neepigramiști.
Lasă, că vizita la Mizil a compensat din plin media mică. Mă bucur că ne-am revăzut. =  Mulțumesc tuturor
nicolae bunduri
[10.Feb.16 11:16]
Florin: Deja ești MARE.
Ion: La mizil ai/ați fost inima festivalului. Felicitări!
Dan: Să ne vedem la mare! La vară.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !