Comentariile membrilor:

+ irealitatea provincială
emilian valeriu pal
[09.May.17 12:55]
Cred că era și timpul ca provincia(nu includ aici centrele culturale consacrate) să aibă un cuvînt de spus în ceea ce privește manifestări culturale care să depășească stadiul de cenaclu adolescentin și să concureze(atît la nivelul premiilor, dar și în ceea ce privește invitații de marcă)cu festivaluri de tradiție din țară, să poată deveni el însuși o tradiție. Cu atît mai mult cu cît orașul Roman, locul unde Max Blecher și-a scris cea mai mare parte din viață, i-a făcut o mare nedreptate scriitorului, aruncîndu-l în uitare.

+ succes
Ottilia Ardeleanu
[09.May.17 19:49]
debutanților! este o oportunitate pe care mulți nu au avut-o. deci, nu ezitați, dragi autori talentați! juriul este excepțional. cred că România are nevoie de astfel de competiții valoroase. este nevoie de implicare serioasă de ambele părți.

să fie de bun augur!

 =  naiv cum sunt
Ioan Postolache-Doljești
[14.May.17 08:14]
încerc doar o-întrebare:
dacă înscrierile pentru concurs se pot face până pe 15
de ce de pe 12 accesul e interzis, se cunosc cumva deja câștigătorii?

 =  ion postolache-doljești
emilian valeriu pal
[14.May.17 09:39]
Intrucît sunt implicat, într-o mică măsură, în acest festival(nu în concurs), pentru o transparență totală și pentru a răspunde cu promptitudine tuturor solicitărilor, am primit acceptul din partea organizatorilor să-ți comunic următorul răspuns:
"Lucrările participanților pot fi trimise, pentru înscrierea în concursul literar MAX BLECHER, pe adresa de e-mail: [email protected], până pe 15 mai 2017. Pînă acum nu au fost semnalate probleme de către participanții care s-au înscris la concurs, dovadă că, inclusiv pe 12 și 13 mai, s-au primit manuscrise, la toate secțiunile. Verificați dacă ați introdus adresa de mail corectă pentru înscrierea la concurs. Vă asigurăm că nimeni nu a interzis accesul participanților, iar cîștigătorii vor fi cunoscuți, în urma deliberării unui juriu, credem noi, cît se poate de competent pentru un astfel de concurs."

 =  erată
emilian valeriu pal
[14.May.17 09:51]
"deliberării unui juriu competent"
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !