Comentariile membrilor:

 =  Sunt de acord cu Domnul Rodean Stefan-Cornel
Viorel Darie
[22.Nov.17 17:21]

dar și cu Domnul George Arhip, privitor la tipărirea monumentalul volum "Străbâtând ceața", că se naște o operă deosebit de valoroasă în peisajul literaturii noastre. Operă care, folosind mijloacele din zilele noastre, continuă seria de lucrări de referință realizate de clasicii ardeleni: Liviu Rebreanu, George Coșbuc, Octavian Goga etc. Ce are în comun Nicolae Tomescu cu acești precedesori? Dragostea pentru pământul strămoșesc, pentru neamul din care face parte, pentru viața pe care a dus-o în mijlocul atâtor generații de oameni.

Rodean Ștefan-Cornel a surprins multe din meritele importante ale frumoasei opere pe care a recenzat-o. Evident, vor rămâne încă mult mai multe merite pe care le va reliefa fiecare cititor al monumentalei opere.

Încântat de recenzie și de cartea impresionantă tipărită de Domnul Nicolae Tomescu.

Cu stimă

Viorel Darie

+ Felicitări!
Gârda Petru Ioan
[22.Nov.17 18:37]
Fără a fi citit cartea, dar cu încredere deplină în autorul ei și în recenzor, ofer o stea pentru efortul d-lui Tomescu și pentru calitatea prezentării.
Sănătate și putere de muncă în continuare!

 =  Încleștarea istoriei mici cu istoria mare
nicolae tomescu
[03.Dec.17 20:48]
Vă mulțumesc Dle Rodean Ștefan-Cornel
pentru frumoasa prezentare făcută cărții mele.
Mă simt onorat că ați folosit, în legătură cu ea, sintagma încleștarea istoriei mici cu istoria mare ce aparține marelui scriitor rus Evgheni Vodolazkin în legătură cu romanul său Aviatorul.
Da, am creionat, în cele peste 1000 de pagini cât cuprind „Spre Necunoscut” și „Străbătând Ceața, viețile multor personaje ce au trăit în sec, XIX-XX (și chiar în sec XVIII auzite de copiii de pe la 1870, povestite de bătrânii de pe atunci) vieți ce s-au interferat cu istoria cea mare.
De asemenea mulțumesc Dlui Viorel Darie, membru al acestui sait, care a însoțit postările mele din roman cu niște comentarii pertinente.
Mulțumesc, nu în ultimul rând, Dlui I.P. Gârda care are încredere deplină în autorul ei (a cărții) și în recenzor

 =  Despre o carte foarte bună...
Rodean Stefan-Cornel
[05.Dec.17 06:52]
...nu este prea greu să scrii, domnule Tomescu, ca atare, pot spune că prezentarea cărții dumneavoastră mi-a făcut plăcere și este, în continuare, o onoare pentru mine.
Se cuvine să mulțumim și editorului care a recomandat textul și i-a asigurat vizibilitatea pe care o merită pe acest site.
Cornel Rodean
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !