Comentariile membrilor:

 =  Șansele de a reuși în viață depind de calități
razvan rachieriu
[17.May.18 17:21]
„Bărbații învinși de femeile frumoase din viața lor’’, încearcă să scape de gelozii și de traumele erotice provocate de refuzul lor care a așezat o distanță între două ființări în iubire.
„Șansele’’ de a reuși în viață depind de calitățile curățate de impuritățile defectelor, complexelor, inhibițiilor, prejudecăților și convingerilor.

+ fiecare mâzgălim același calendar -
Ottilia Ardeleanu
[17.May.18 18:14]
verbul e dur, dar face parte din recuzita poetei Gela Enea, mi se pare că în luptă sunt și ele și ei. mă întreb de ce trebuie să fie o luptă, când, de fapt, viața se perpetuează prin unire.

nu pot să nu remarc, așa cum aș face-o cu multe dintre poemele tale care amplifică un strigăt! nu mai spun de care...

 =  Când e vorba de șanse...
enea gela
[19.May.18 21:15]
Mulțumesc adminilor pentru recomandare! A fost surpriza zilei! În ce privește textul, e unul în care am formulat, cum m-am priceput eu, un fel de punere în abis a ființei...
Răzvan, nimeni nu se poate curăța, deși uneori mai încercăm, aluviunile sufletești fac parte din viață! Mulțumesc pentru lectura și interpretarea ta.
Ottilia, mă bucur că ai perceput strigătul. Nu-mi ies decât genul acesta de confesiuni, cam puțină lumină pe strada mea...așa e.

+ încă se mai scrie aici
Costin Tanasescu Stefanesti
[23.May.18 14:12]
Scrieți o poezie vie, care transmite, care emoționează intens. Elegant și cu miză. De exemplu: //cine-a spus că dragostea are vârstă/ principii

cresc din pietre lichenii //, sunt versuri cu un mesaj copleșitor. Încă se mai scrie aici. Mă bucur să aflu asta.

 =  Se scrie...
enea gela
[24.May.18 15:36]
Mulțumesc, domnule Costin Tănăsescu. Nici nu știți cât de mult mă bucur că apreciați un text care, spunea, printre altele, ceva despre șansă...
Așa zic și eu, pe Agonia se scrie! Eu, cel puțin, aici am învățat să scriu...
Și am înțeles că a scrie ține de interioritatea fiecăruia, de cultura, de talentul, de exigența autorului!

 =  Poezie lipsita de continut
Alexandru Chereches
[20.Jun.18 14:53]
O poezie slaba, dar fiind autoarea o femeie este promovata. Se pare ca editorii acestui site le lipseste curajul de a spune adevarul.

 =  Recomand poezia ”Criticilor mei” de Mihai Eminescu
enea gela
[21.Jun.18 06:43]
Alexandru Cherecheș, nu aștept osanale, cititorii pot avea păreri diferite. Dar cum să te cred eu pe tine, care ai postat o poezioară de câteva versuri și aia cu greșeli de ortografie, încadrată, pe bună dreptate, la Atelier! Mai citește, că poate îți dezvolți și capacitatea de creație, și simțul critic!

 =  O recomandare pentru comentariu...
enea gela
[21.Jun.18 06:53]
Și, Alexandru Cherecheș, nu ar fi rău să corectezi o altă greșeală, în formularea din comentariul tău ”...editorii acestui site le lipsește curajul de a spune adevărul...” Mai pune o virgulă după cuvântul ”femeie”, ca să fie corect ce scrii, asta, din respect pentru limba română.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !