Comentariile membrilor:

+ Notiță de lectură
George Pașa
[03.Jul.18 21:56]
Sigur, articolul mai are hibe, dar tot este bine că se mai scrie despre poezia care merită atenția. Am citit de multe ori pe aici texte scrise de Gabriel Nicolae Mihăilă, chiar dacă nu am lăsat vreun semn de lectură. Este un poet talentat, dar, ca în cazul oricărui poet, evoluția sa depinde și de permanenta căutare a unui drum cât mai personal în ceea ce scrie. Spre exemplu, utilizarea englezei într-un text în română (frecventă și la alți congeneri ai săi) mi se pare un neajuns, un tribut plătit unei mode. Chiar titlul este în engleză. Cred că resursele lexicale ale limbii române nu au fost epuizate. Glumind amar, poate că are dreptate, fiindcă se mai scrie, încă, în limba română, în loc să scrie într-o alta, prin care s-ar putea afirma mult mai bine.

Oricum, îl felicit pe autor și îi urez mult succes în literatură!

 =  de la George Pașa instruire
Claudia Minela Petre
[04.Jul.18 13:37]
sunt onorată de prezența ta, George
m-aș bucura mult să-mi dai câteva detalii despre acele hibe. învăț tot timpul și sunt deschisă la observațiile celor care au pregătire în domeniu, așa cum ești tu. eu nu am studii de specialitate, dar sunt un foarte bun autodidact. am învățat multe chestiuțe de pe acest sait și de pe bocancul literar.
dacă am perseverat puțin, este datorită oamenilor de bine care au știut să pună degetul pe rană fără a produce o altă durere.
so... aștept

+ Și eu
Ottilia Ardeleanu
[05.Jul.18 18:34]
vreau să-l felicit pe Gabriel pentru apariția acestui volum de poezie, la cât mai multe asemenea îi doresc, iar pe tine, Minela, te apreciez pentru prezentarea cărții și, în general, pentru preocuparea ta de a promova tinere talente.

Succes pe mai departe!


 =  Claudia, Eugenia, George, Otilia
Gabriel Nicolae Mihăilă
[06.Jul.18 11:09]
Vă mulțumesc pentru popasul făcut! Sunteți minunați!

 =  otty
Claudia Minela Petre
[06.Jul.18 11:37]
poezia lor îi promovează, eu doar punctez ce-mi place.
Mă bucur din suflet că Eugenia a avut răbdare cu mine să mă instruiească la postarea fotografiilor. N-am mai semnalat multe evenimente și cărți pentru că nu reușeam să mă descurc cu foto. Îi mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul dat de-a lungul anilor.
George, Otty, vă mulțumesc pentru steluțe și pentru semnul dat. să ne trăiască viitorimea :)

 =  așa
Valeriu D.G. Barbu
[06.Jul.18 12:26]
e una dintre cele mai ”nervoase” cărți pe care le-am citit anul ăsta

 =  Domnul Lau Tatar
Gabriel Nicolae Mihăilă
[06.Jul.18 23:05]
Vă pot spune că traista mea de judecăți este goală, iar cea de alegeri este plină. Vă mulțumesc pentru popas. O zi frumoasă.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !