Comentariile membrilor:

+ Felicitări!
Gârda Petru Ioan
[26.Sep.18 21:14]
Nu pot adăuga decât faptul că Dan Norea, un tip cult, atent, curios, talentat, onest, etc. nu putea scrie decât o carte foarte bună, iar Cornel Rodean, un tip etc, onest, talentat, curios, atent și cult, nu putea scrie decât o recenzie potrivită!
Steaua e pentru amândoi. Amândouă, de fapt... :)

 =  Mulțumiri și felicitări!
Dan Norea
[27.Sep.18 11:05]
Și mulțumirile și felicitările sunt adresate mai întâi lui Cornel Rodean, pentru o cronică atât de bine scrisă și atât de măgulitoare, mai apoi lui Nelu Gârda, un maestru al comentariilor!

+ O carte care trebuia scrisă
Vali Slavu
[27.Sep.18 21:39]
Felicitări, talentaților!
Cornel, ai scris o cronică superbă. Recunosc, am zis că voi citi cronica altădată, având multe treburi. Dar, odată ce am citit primele rânduri, nu m-am mai oprit.
Dan, mă bucur pentru tine. Ai scris tu și alte cărți, dar aceasta le întrece pe toate. E... altceva. Sper să urmeze și volumul al doilea.

 =  Și eu, cu osanale...
Ananie Gagniuc
[28.Sep.18 10:52]
Mă alătur celor scânteietori comentatori, spre a face un laudatium, pe merit acestui călător cu umor, al C.U.C.-ului inițiator, organizator și conducător, Dan Norea, care s-a prins că nu i-am citit cartea și m-a vizitat, să mi-o lectureze personal. A fost un regal! Cin`șpe beri, două sticle de vodcă și varză călită. Berea a procutar-o procurorul Ionuț Țucă, varza am dat-o eu, murăturile le-a adus Ion Ruse. Până de Crăciun, îmi revin...
Felicitări, Norică!

+ Neapărat...
Ina Simona Cirlan
[28.Sep.18 18:46]
De citit, de semnalat, de procurat așa o carte.
Felicitări, Dane, mă bucur că ai reușit să pui între coperți jurnalele tale de călătorie, multă inspirație și avânt pentru alte viitoare călătorii, motiv de povești și voie bună!
Domnule Cornel, după așa o cronică sunt și mai curioasă să citesc cartea!
Să fie lumină, deci!

 =  Meritul principal
Rodean Stefan-Cornel
[29.Oct.18 14:31]
Mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase pe care le-ați scris despre articolul meu, dar meritul principal este al autorului cărții care mi-a dat prilejul să aștern rândurile respective. Ca urmare, eu nu o să mai intervin în comentariile care sper să mai urmeze, decât în situația în care mi se va cere aceasta.
Numai bine tuturor!
Cornel Rodean
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !