Comentariile membrilor:

 =  povestea pusă
nicolae tomescu
[02.Nov.19 12:54]
povestea pusă pe seama acestor necuvântătoare se potrivește de minune la unele situații de azi, dar și dintotdeauna, dacă ne gândim la vechimea acestei specii literare. Problema periajului, cred, este la fel de veche ca și fabula. Originalitatea textului se datorează, în bună măsură, personificării unor obiecte neînsuflețite. ( și nu a animalelor, ca de obicei)
Ceea ce mi-a atras, în mod deosebit, atenția sunt cele șase versuri ale moralei care fac trimitere nu doar la periajul descris, și extins, ci și, datorită imaginației, la multe altele.

 =  Comică, deconectantă
Viorel Darie
[04.Nov.19 11:08]

această satiră în versuri, care reliefează cu mult talent niște situații reale din viața cotidiană. Să învețe cine mai poate învața, să nu ajungă în situații de dezamăgire.

V. Darie

 =  Prea vulgar?
Rodean Stefan-Cornel
[09.Nov.19 10:42]
Mulțumesc domnilor Tomescu și Darie pentru lectură și cuvintele frumoase. Sincer să fiu, am postat acest text cu emoții, fiindu-mi teamă că, poate, prin „trimiterile sexuale” din morală, este prea vulgar. De aceea mă așteptam și la critici în acest sens, dar poate nu este târziu...
Numai bine!
Cornel Rodean

 =  părerea mea
nicolae tomescu
[09.Nov.19 12:10]
Din acele multe altele din com. meu anterior una poat fi și de natură sexuală. Însă aici nu găsim vreo exprimare licențioasă, directă, fără perdea. Doar într-un anumit argou, fără nicio pretenție literară, scula are o conotație sexuală.
părerea mea: textul nu conține vulgarități

 =  Aștept și opiniile altor „agoniști”
Rodean Stefan-Cornel
[19.Nov.19 15:10]
Vă mulțumesc, domnule Tomescu, am reținut părerea dumneavoastră.
Aștept și opiniile altor „agoniști”.
Numai bine!
Cornel Rodean
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !