Comentariile membrilor:

 =  Felicitări!
Ottilia Ardeleanu
[14.Nov.19 09:26]
Felicitări calde, dragă Daniela! Cărțile tale debordează de lumină, dăruire, mesaj. Sunt chintesență de suflet. Mă bucur că pot fi parte din universul tău poetic, scriitoricesc, fie și numai prin adăugarea câtorva cuvinte aferente poeziei tale în cele două note de lectură, respectiv cronică și prefață, pentru că ea atinge frumos, cuviincios, la cotă expresivă maximă!

Poezia ta merită un cer de stele. Aici, pentru că îmi atribui un spațiu mare în articolul tău, nu am să o adaug vreuna, fiindcă nu aș vrea să contravin regulamentului saitului.

Succes la lansare!

 =  Mulţumiri!!!
Daniela Luminita Teleoaca
[14.Nov.19 23:28]
Mulţumirile mele la fel de calde şi luminoase, dragă Doamnă Ottilia Ardeleanu!
Mă bucur că se simte lumina! Şi dăruirea! Şi mesajul! Într-un cuvânt – cum aşa de frumos spuneţi – „chintesenţa de suflet”!
Onorată şi bucuroasă / Bucuroasă şi onorată (sic!) pentru cerul de stele… virtual: iată, îl ating deja!
Mulţumesc încă o dată, cu toată sinceritatea, pentru tot Sufletul „pus la bătaie” de-a lungul timpului!

Mulţumiri, de asemenea, tuturor celor care, în toţi aceşti ani, s-au oprit, elogios sau (mai degrabă) critic, asupra textelor mele! Cu certitudine învăţai câte ceva de la fiecare în parte!

Mulţumiri luminoase şi celor care s-au gândit să pună une belle étoile rouge!

PS: am niscaiva emoţii la lansare, căci, una peste alta, cam din... preistorie nu mai catadicsii a merge să-mi lansez cărţile, deşi tot scrisei! Dar acum! Acum zisei să mă-ncumet! Mă-ncumetai!


Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !