Comentariile membrilor:

 =  ,
emilian valeriu pal
[08.Jun.20 11:36]
Nici acum nu mi vine sa cred... Sa i fie somnul lin

 =  regret.
Valentin Ionuț
[08.Jun.20 19:16]
Odihnească se în pace!

 =  ...
ungureanu dorina
[09.Jun.20 07:56]
eu sunt inca sub socul vestii disparitiei dansului. sa-i citim sufletul- "priveam in lungul strazii, cercetand bezna aceea curata, bezna aceea de limpezimea cristalului, priveam nedumerit, strada era pustie si frigul sclipea ascutit in lumina neoanelor.....atunci mi-am dat seama ca fuga e singura scapare."

 =  ..
Goea Maria Daniela
[09.Jun.20 18:17]
vești pe care nu dorim să le primim vreodată... regret sincer... un coleg de site discret, un poet talentat...
Dumnezeu să te odihnească, Radu! =  *
Iulia Elize
[10.Jun.20 18:16]
Radu era de fapt un poet și un scriitor foarte tânăr, l-am cunoscut și eu, prin intermedierea literaturii lui aprige, acide, vivace, scria de fapt o poezie clasică de foarte bună calitate. Traducându-l mai ales pe Shakespeare, văzusem, în paralel, ce s-a mai tradus, anterior, Radu chiar a făcut o treabă foarte bună, sonete clare, luminante, metafore înnoitoare, cu sens amplificat!

Pe undeva, cred că mai scrie și acum poezie, sau că i s-a arătat ceva tainic. A fost într-adevăr un poet bun, și de o forță de caracter... Eu una nu mă pot gândi, mă astept să îl mai fi citit pe undeva... Să aibă în gând numai proiecte mari, cum au fost sonetele...

Să îi fie bine, prin stele, mergând, că eu cred că nu a luptat în zadar! Au rămas poeziile...

Un gând bun, Radu!

+ Rămas bun
Irina Lazar
[13.Jun.20 22:56]
Un gând și de la mine și o stea de rămas bun, în locul unde a început totul. Da, "moartea e mereu un subiect relativ & interesant", dar poate e mai mult decât atât și mai mult "Important e să te faci nevăzut". În cinstea unei întâlniri poetice și a unui pahar de vin roșu pe care l-am băut singură.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !