Comentariile membrilor:

 =  Supra-urile și pseudo-urile
razvan rachieriu
[24.Jun.20 16:00]
„Supra-urile” aplicate „cuvintelor” poetice le conferă extra-sensuri care dau valoare poeziei, iar pseudo-urile inserate în cuvinte le inoculează cu non-sensuri ce dezmembrează structura lirică a poeziei.
„Tăcerea” „repară” ceea ce a stricat tumultul, dacă are în ea armonie, chietudine și lax.

 =  razvan rachieriu
ștefan ciobanu
[25.Jun.20 06:11]
cuvintele nasc lumi sau doar dau iluzia unor lumi sau sunt efectiv alte lumi cand le citesti in alt timp.

+ Notiță de lectură
George Pașa
[25.Jun.20 18:02]
Totdeauna mi-au plăcut deschiderile din creațiile tale. De fapt, aici sunt mai multe lumi care, aș zice, ba se intersectează, ba merg paralel, până „instalația” de cuvinte capătă propria ei coerență. De asemenea, impresionează aici și diversitatea de stări pe care textul le produce la lectură. Un supra(eu) poetic domină această mare de gânduri și de cuvinte, cu fluxurile și refluxurile sale, de asemenea, organizează fluxul imaginativ și ideatic.
Din punct de vedere al tehnicii creatoare, dar și al expresivității, textul mi se pare destul de bun.

 =  multumesc pentru supra lumina
ștefan ciobanu
[27.Jun.20 09:04]
george, am avut retineri sa 'lansez' poezia. trimiterea prin 'supra' o vedeam, si o mai vad, prea simpla. cat despre deschideri si acestea sunt premeditate. poezia este rodul lecturii sustinute din Borges. :). multumesc pentru iluminarea cuvintelor. :)


 =  ...
Stoica Dan
[06.Oct.20 18:03]
Un poem gen Lincoln Navigator, care incepe si vine peste tine, isi deschide usile si te invadeaza cu un intreg clan de pasageri inarmati cu sabii si bate de baseball. Mi s-a parut foarte reusita paralela cu reparatul si modul in care ai exploatat asta.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !