Comentariile membrilor:

+ .
emilian valeriu pal
[22.Oct.20 08:09]
Din punctul meu de vedere, un text sigur, care știe ce vrea de la autor și nu invers, în sensul că nu dă impresia de poem căutat. Deși tema nu e nouiă(probabil nici nu s-a avut în vedere noutatea), curgerea textului evită un drum bătătorit printr-o confesiune naturală și o disimuluare firească a profanului în sacru. Și tot în opinima mea, textul are meritul de a păstra un echilibru rezonabil între religiozitate și laicism, astfel că eludează o încadrare clișeu într-una din cele două categorii.

 =  +/-
Oancea Sorin
[22.Oct.20 10:58]
Mielul de sacrificiu adică egoul poetic e captat in tema morții literalmente și bântuit de aroganță postmodernistă de a fi prostit pe față și credul în același timp pentru că carnea nu e spirit și spiritul nu coace in cuptor. Apoi acest recurs blasfemiant la statura cristică a poeticului adaugă un dulce amar demn de orice simbolist.
Pe scurt o năzbâdie de idee ce mă duce cu gândul la căprioară lui Labiș vorbind către poet în timp ce plânge. Spleen maxim, nimic, nihil.

 =  Pe câmpi, ifatigabil
Constantin Rupa
[23.Oct.20 07:26]
Bateți câmpii cu o grație infantilă, dle Oancea. Din vizita Dvs. nu au mai rămas decât miasmele unei impardonabile cacofonii: "că carnea".
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !