Comentariile membrilor:

+ scrii despre
Ottilia Ardeleanu
[30.Aug.21 12:29]
o realitate sfâșietoare și parcă fiecare cuvânt este un glonte care șuieră și pătrunde sadic în inimă. vorbești cu o lejeritate în spatele căreia o teamă imensă se năpustește...
seria de confesiuni despre această înspăimântătoare realitate este deosebită prin dramatism și tocmai poeticul fin cu care mărturisești despre.
Cutremurătoare secvențe! Deosebit cum le faci poezie!

 =  Singurătatea șubrezește interrelaționările
razvan rachieriu
[02.Sep.21 10:24]
„Singurătatea congenitală” șubrezește interrelaționările oamenilor cu configurații de prietenii și cei care apelează adeseori la escapism pătrund în absența din viață, „existând cu intermitențe”.

 =  Re
emilian valeriu pal
[03.Sep.21 08:22]
Otilia, Răzvan, mulțumesc de trecere și semn.

 =  Rezonez
Maria Nicolescu (Balan)
[05.Sep.21 09:46]
"Stânjenitoare" aceste texte... Te trag atât de aproape de sursă, încât realitatea doare, arde, îți șuieră rece pe la urechi, îți lăcrimează ochii de sforțare si neputință...
Și totuși atâta poezie fluidă peste si prin toate, încât până la final cântărești și mai puțin, și mai mult, agonizezi, empatizezi și îți juri că ai trăit ceva asemenea într-o viață voit uitată.
Eu una cam așa.

 =  Maria Nicolescu
emilian valeriu pal
[06.Sep.21 09:23]
Mulțumesc de empatie și semn.

 =  emilian
Claudiu Tosa
[06.Sep.21 10:19]
Sunt două texte care poartă amprenta personală a unui insight de forță și care vin de la granița dintre experiența directă și comprehensiunea realității în care unii din noi, din păcate, nu văd nimic. Citind, m-am trezit reflectând la niște lucruri pe care le-am trăit în ultimii ani dar și asupra unor experiențe dincolo de care, o dată ce ai trecut, nu ai cum să mai rămâi la fel. Imi place focusul tău pe aparentele mici și neînsemnate detalii cotidiene pe care o dată ce le evoci, pui cititorul în fața unei narațiuni în care cronologia alături de reflexiile personale creionează un tablou fin și viu.

 =  Claudiu
emilian valeriu pal
[07.Sep.21 11:49]
Textele astea două fac parte dintr-un ciclu mai amplu, o continuare la ce am postat până acum referitor la experiența mea neerlandeză. Mulțumesc de lectură și semn.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !