Comentariile membrilor:

+ Felicitări!
Ottilia Ardeleanu
[08.Feb.22 13:07]
Multe felicitări, stimate domn, și drum bun celor două volume către cititori!
Ce titlu sonor și pictural! Cheamă la lectură, ca de altfel bogăția tematică.

 =  ”Țipătul înalt al gâștelor sălbatice”,
Maria Mitea
[08.Feb.22 14:27]
Domnul Ioan Peia! Felicitări pentru carte! Mă bucură mult. ​
Am citit prima parte (versiunea electronică). Ați scris cartea cu o măiestrie/dibăcie de invidiat.

Felicitări! Să fie într-un ceas bun.

 =  Maria,
ioan peia
[09.Feb.22 05:24]
Ești primul cititor din afara spațiului meu de cunoscuți, iar aprecierile tale sunt flatante. În plus, sunt și o invitație ofertantă la lectura cărții. Care, am uitat să precizez, conține, din loc în loc, și poezie. Ceea ce face din carte un fel de melanj incitant, adaptat tuturor gusturilor.
Pentru recomandări, am rezonat cu mulțumiri aparte!

+ Nu pot decât să
Costin Tanasescu Stefanesti
[08.Feb.22 23:22]
mă bucur la aflarea acestei vești. Felicitări! Sunt absolut convins că este o carte bună! Poate va fi și un eveniment-lansare într-o zi? Sunt alături de poet, toată admirația mea, Ioan Peia!

 =  Ottilia,
ioan peia
[09.Feb.22 14:56]
Îmi cer un milion de scuze, dar urmare a faptului că eu nu pot vedea dacă ale mele comuri pleacă au ba în spațiul virtual (nivel: 0!), constat că răspunsul meu de mulțumire, pentru evidențierea cărții și aprecierile tale, a rămas suspendat undeva, în gol... (probabil am uitat să completez spațiul rezervat „concluziilor”.)
În fine, n-o să înțeleg în veci cerbicia unora, în a considera că ei pot hotărî, discreționar, adică în funcție de criterii pur subiective, dacă x sau y poate fi au ba legitimat la gazeta de perete. Dar, la cât de impredictibilă, pestriță și lipsită de umor e lumea, un motiv în plus de mirare nu mai contează.
Așadar, sperând că ăst com - considerat, probabil, a fi incomod - va trece, aduc, iată, mulțumirile mele de rigoare.

 =  Costin,
ioan peia
[09.Feb.22 14:56]
Rămânem aceeași vechi camarazi, înrolați în armata romantică a trecutului, care s-a pierdut în spații non/convertibile la prezent. Acum, iată ce s evede și percepe: noi combatanți, noi conjuncții la real, noi evaluatori din... încheietura mâinii, pe scurt: „alte galsuri, alte încăperi.”

Nu pot aprecia eu valoarea cărții (am, acum, la materializarea ei, nenumărate obiecții la felul în care am rezolvat, stilistic, povestea) și nici nu cred că, în noua stare de lucruri, apariția unei tipărituri - fie ea, și eventual, interesantă - ar mai putea să însemne o istorioară demnă de a fi semnalată și consumată ca atare. Gustul public s-a viciat, standardele țintă au fost glisate către evaluări strict realiste. Ceea ce facem noi s-ar putea numi: nostalgii refuzate!

Despre o eventuală lansare... oh, pare destul de complicat pe vremea carcalacului, plus că vechile entuziasme s-au disipat în mățăraia complicată a „lumii noi”. În plus, ce ar putea aduce nou în economia contextului o atare întreprindere? Pe aici, pe la mine, umblă vorba asta, cu lansarea, dar... hm!, repet, totul e relativ marginal, indiferen tunde s-ar petrece fenomenul.
Mulțumesc, deci, pentru camaraderia arătată, și multă inspirație, fie și din aceea... romantică, de-a noastră.


 =  În fine,
ioan peia
[09.Feb.22 14:56]
...cineva mi-a făcut serviciul de a prelua imaginea pe care eu nu am putut-o posta aici, imagine în care se văd cele două volume nou apărute.
Mulțumesc!

 =  Costin,
ioan peia
[10.Feb.22 06:07]
M-aș simți onorat să-ți arunci ochii pe acest... tratat de „infra/fizică”, elaborat de către mine, cu trudă, în doi ani de zile. Căci, ca orice truditor, care ar dori să știe dacă nu și-a rispit energia de pomană, iaca și eu aș vrea să știu dacă nu am făcut un gest complet inutil. Situație în care, dacă ești de acord, mi-ai putea trimite, pe messul face-bookului, adresa la care îți pot expedia, prin curierat, voluminosul opus. Părerea ta contează, căci, cum am spus, suntem vechi camarazi, deci sinceri, vizavi de evaluările noastre.
La bună inspirație și speranță!
i.p.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !