Comentariile membrilor:

 =  Fantasme creand relatii stabile cu subconstientul
razvan rachieriu
[03.Nov.05 14:35]
Temerile și angoasele noastre sunt “fantasme care improvizează scene de groază” , creând relații stabile cu subconștientul și psihicul nostru.
În drum spre ultima dorință , călcăm peste “iarba nebunilor ipotetici” și tăiem aripile păsărilor pentru a vedea construcția zborului.
“Până să ne cadă ochii în var”, îi vopsim cu culorile șterse și terne ale tristeții ale cărei “eterice efluvii” și miresme melancolice se împrăștie în oameni, ca o boală necunoscută.

 =  Felicitări!
Liviu Nanu
[04.Nov.05 12:05]
Felicitări pentru pagina din Oglinda literară Nr. 47! La cât mai multe astfel de realizări.

 =  felicitari
Aurel Pop
[04.Nov.05 17:34]
Silvia, ma bucura aparitia ta in "Oglinda literara"Nr.47. Te felicit din suflet, iata ca dupa Liviu, Luminita Suse aparitia ta in revista confirma valoarea celor care posteaza pe acest site. Multumesc din inima Omului de aleasa cultura Domnului Gheorghe Neagu pentru ca se apleaca asupra creatilor care apar aici pe acest site. Revista "Oglinda literara" cu o circulatie ce acopera intreaga tara dar si strainatatea, de un inalt nivel cultural merita sa o avem cu toti fapt ce Va indemn sa Va abonati singurul mod sigur de a o avea.

 =  Razvan, Liviu Nanu, Aurel Pop, Cosmin Dragomir
silvia caloianu
[05.Nov.05 10:28]
Razvan, fiecare cu ale sale...

Liviu, stiu ca ai un suflet mare-mare: nu pot uita niste "instructiuni", la Agigea, pe care ni le-ai facut catorva persoane, inainte de plecarea ta...
Iti multumesc de felicitare, Liviu, insa e o simpla intamplare - care ma onoreaza, desigur! - si, nicidecum o victorie ravnita.

Aurel, sa vad cum obtin revista aici, la Chisinau...

Nu stiu daca ajung - pe aceasta cale - multumirile mele, dar poate ca vede Cosmin Dragomir (uite, Cosmine un sincer si nu stiu cat de emotionat MULTUMESC, transmisibil!, Oglindei Literare si, indeosebi, domnului Gheoghe Neagu!)

 =  astept adresa ta
Aurel Pop
[10.Nov.05 10:35]
Silvia, astept adresa ta pe adresa mea de e-mail: [email protected] si iti voi trimite-o. Ma bucur ca te pot ajuta.Mult succes, Aurel.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !