Comentariile membrilor:

 =  aici ești tu
Elena Malec
[09.Nov.05 09:31]
și nu fiindcă ne anunți din titlu, ci te regăsesc ca stil(conținut, cum vrei tu). Prin stil nu ma refeream la stilistică ci spcificitatea fiecaruia, universul poetic.Tu ai un fond de dezagregare valorică, dar e bine controlat la nivelul spusei. In dezmembrări, ce mai, te-ai jucat puțin cu hamurile...conținutului.
Are poezia de aici ceva din spasmul eminescian și ceva din lamentarea bacoviană. Poate greșesc.Oricum, ăsta e Tedi pe care îl recunști dintr-o mie...de poeți.

 =  Elena
Vasile Munteanu
[09.Nov.05 09:38]
nu știu dacă e bine să recunosc asta sau nu, însă am scris această poezie 09.11.'05 d.c.E. (a se citi „după comentariul Elenei”:) ); încercam să văd dacă mi-am păstrat sau nu simțul receptivității... :)
Ce bine că mai există și oameni sinceri.

cu drag,

 =  părere
Liviu Nanu
[09.Nov.05 09:53]
M-a atras aici titlul poemului (am și eu o poezie cu același titlu), eram curios ce viziune are autorul. Am avut o surpriză plăcută. Pentru prozodie (opinia mea strict personală) cred că ai mai putea schimba pe ici pe colo lăsînd versul la 12-13 silabe. De exemplu aș scoate "legată" din versul 3. Tot ca exemplu, strofa a 4-a, primul vers este de 13 al doilea de 11 silabe. Bineînțeles, poezia poate rămâne și în forma asta, mă gândeam că efectul ar fi mult mai puternic cu aceste mici ajustări. Am încercat și eu astfel de construcții lirice în vreo două poeme (pasager și în piață), distihul sună bine dacă respecții prozodia. Dar aici fiind un atelier, putem încerca orice. În concluzie, mi-a plăcut.

 =  Liviu
Vasile Munteanu
[09.Nov.05 10:05]
mulțumesc pentru sugestii: „legată” scot pe loc :); la celelalte mă mai gândesc; cât despre titlul poeziei, am mai avut una, „Mie însumi, la revedere” (pe care ai remarcat-o și tu...), dar care acum (prin bunăvoința Niei să sperăm că nu pentru mult timp:) ) nu mai este în pagină, întrucât am șters-o.
Și, în timp ce scriam, mă gâdeam la „versul 4”; cred că i-am găsit dezlegare; mulțumesc.

cu respect,

 =  amaruri
Gabriela Marieta Secu
[10.Nov.05 09:52]
si aici amarul colcaie starnid dureri... as incerca putin pe ultimele doua versuri sa rup finalul altfel... ninsoarea oaselor mi-e impotriva/ in rana sangerand a coliva...
ma iarta, prea multe ca-uri la inceputul sfarsitului... asa simt eu, e poezaia ta, tu esti cel care faci ce vrei insa. bafta.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !