Comentariile membrilor:

 =  parere
Ionut Caragea
[09.Mar.07 16:55]
monologul asta al tau ar merge mai in proza pentru ca aici lipseste mesajul artistic, limbajul fiind de altfel si el diluat. Ai o bariera pe care nu poti sa o depasesti si se vede in textele tale si aici ma refer la afectivitatea cuvintelor tale. Tu le transpui mai mult logic si de aceea, de foarte multe ori unele texte par plate la a doua citire. Mergi pe un singur subiect si nu ai puterea de a-ți descatusa imaginatia si a simti dincolo de rational. Oricum, tot este bine ca scrii, iti da o doza de optimism si asta se vede atat in texte cat si in colaborarile cu diversi scriitori. Succes in continuare

 =  pentru Ionut Caragea
dorin cozan
[14.Jan.06 17:37]
daca ai in mana un ciocan, nu vezi in jurul tau decat cuie

 =  ciocanul catre cuiul lui Pepelea
Ionut Caragea
[09.Mar.07 16:55]
Dorin Cozan, cu tot respectul, ma adresam Ioanei sau si acest text este scris in duo ?

 =  loveste usor....
dorin cozan
[14.Jan.06 18:34]
.....clipeste rar.....(nu folosi bormasina!)

 =  intre ying xiong si eugenia voda, doar --- --- ---
ioana barac grigore
[14.Jan.06 22:10]
tot ce pot face acum este sa ma uit la televizor. paradoxal, fac asta foarte rar. daca imi scot soseta, calcaiul meu s-ar vedea transparent. el ar fi inghetat. va trebui sa-l pastrez la o temperatura stabila (sper sa vina primavara cat mai tarziu). despre tocuri nu mai poate fi vorba. despre tocuri inalte, nici atat...
va inteleg si va respect punctele de vedere.
va multumesc.

 =  Multumesc, Ioana - Hei, Dorin!
ramona iancu
[05.Feb.06 09:57]
am poposit... ca o pictura de Dali, ochiul supus tuturor caznelor lumesti. Imi place. Mi-am dorit mereu ochelari, desi n-am nevoie, sa nu mi se poate citi in ochi ca-s "invinsi in batalii castigate" si as da cu fard, de as suporta, sa nu se vada diamentul de sub piele. Ai dreptate, Dorin. Dar... PS e o coinicidenta nefericita, "ochiul meu" e scris in 1984!

 =  erata..
ramona iancu
[05.Feb.06 09:59]
poata citi, diamantul etc

 =  ramona, multumesc in numele autorului
dorin cozan
[05.Feb.06 10:11]
ramona, ochiul de mai sus este scris in 1984 ianuarie si postat in agonia in 2004-05-10. dar nu asta era problema... pur si simplu te consider demna sa lasi un comentariu pertinent. de-asta te rugasem sa intri aici. iti multumesc ca ai facut-o! cu tot cu erata.

 =  Semn
mihaela visalon
[05.Feb.06 13:38]
Nu ca as avea talentul Ramonei in descifrarile pe dinlauntru si nici arta ei de a ma scufunda in adancul poeziei si de a trage clopotul astfel incat sa descopar intelesul, dar, imi place comedia, experimentul, privitul, neintelsul si painea si vinul, imi palce iarba amara si muntele din care Ioana taie in stanca lumina aia rarunchioasa.

i-as construi o scena de teatru
cu o singura umbra
fara cortina, fara sufleur
doar un actor kabuki

Multumesc Dorin!

 =  .
ioana barac grigore
[07.Feb.06 00:35]
ramona, mihaela, dorin...
Autorul acestui text nu mai acceptă comentarii la acest text
(sau şirul de comentarii a fost oprit de un editor)