Comentariile membrilor:

 =  Satinată...
Gelu Bogdan Marin
[26.Mar.06 17:32]
Satinată suprafața vieții noastre... Înșiruirea de întîmplări este o modalitate de extragere a noastră din amalgamul existenței... peste care se insinuează aburul unei iubiri.
Dacă se foloseau și diacritice era și mai bine.
Ne mai auzim...

 =  :)
corina dragomir
[26.Mar.06 18:12]
biografismu' loveste prezentul, resusciteaza obligatiile supravietuirii, scoate protezele la iveala, face stop pe piept cu jocurile inamoratilor, expune, dispune, suspecteaza.

 =  te instiintez
ioana barac grigore
[26.Mar.06 23:07]
proza scurta (nu ca ar conta...) bine facuta, introspectie, coerenta. imi place. esti in sapaturi si acum iti tragi sufletul intre buldozer si groapa.

te rugasem sa-ti scoti crinolina din usa. dar sa nu tragi, ca rupi usa.

 =  festonu nu-i de mine
corina dragomir
[26.Mar.06 23:22]
intre buldozer si groapa este disciplina ratiunii pu(l)e cu r abscons. stai ca urmez un stagiu de broderie unde o sa invat installation du point du base, ceva cu point de chaînette au crochet.

 =  carpeta cu rapirea lui sabin
ioana barac grigore
[26.Mar.06 23:32]
sa inteleg ca o scoti pe Emmanuelle Kent la inaintare? cory, fireste ca impunsatura in urma acului tine de retrospectie. de aceea incep sa se repoarte pantofii cu talpa groasa. pentru inaltarea gambei. daca nu e prozodie se numeste ca e proza. dar nu e prozaic. no, sir...!

 =  Kent la tata grecilor
corina dragomir
[26.Mar.06 23:45]
O, calutzo-proza(i)cisto, ai echivala pana si sunetul cu auzul. hou heneka. altele sunt mai placute. ajungerea cu bine la membrele celuilalt. zice-se, sunt la taraba contemporaneitatii brandalismele in tendinte.

 =  claxon
ioana barac grigore
[27.Mar.06 00:56]
baby, nu arunca cu aristotel dupa mine daca nu sunt foile prinse bine in cotor. stii ca greslelile mele nu sunt atat de mici incat sa se vada cu un singur ochi... :)

era de bine...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !