Comentariile membrilor:

 =  pasarea
dorin cozan
[04.Apr.06 10:20]
mi-a placut in mod deosebit "trupul tău cald cu un firesc imprecis
de timp ornamental"

felicitari!

te citesc in continuare

 =  aseara ti-am luat cercercei...
ioana barac grigore
[04.Apr.06 10:54]
se pare ca azi e ziua poetilor mei preferati. este un regal, poemul tau, bazil. il recitesc de fiecare data cu mare placere. de ce toate povestile frumoasa trebuie sa fie si triste? macar putin...

 =  precizare si multumiri
bazil rotaru
[04.Apr.06 11:07]
este un text in memoriam Dan Laurentiu.
pe de alta parte este construit pe anumite tipologii romanesti, care nu se vad (normal!!) in text, cum ar fi de ex. o adresare a Matildei catre Petrini "Sa nu-mi ascunzi nimic, iubitul meu [..], sa nu fugi de mine...", cu efect dezastruoas asupra lui Petrini, castrator chiar.
in rest vant, volume, vectori...
cred ca am parodiat o fervoare absenta.


 =  Destinul - pianist orb
razvan rachieriu
[04.Apr.06 12:17]
La pianul cu clapele stărilor noastre sufletești cântă destinul – pianist orb care creează din viață o melodie disonantă impresionând neplăcut “timpanele bolnave”, cu sunete de alb și negru.
Ecoul “spart de singurătăți aproape morale” se transmite ca un țipăt ștrangulat în “trupul cald cu un firesc imprecis de timp ornamental”, care, cu un refuz, sparge gheața , inundând cu sânge malul stâncos al bolii și sculptând în moarte un chip împrăștiat în cioburi.

 =  razvan,
bazil rotaru
[19.Apr.06 08:38]
Multumesc, e un comeeentariu impresionist, gen impresie fugara de lectura. Multumesc ca m-ai citit nu pentru ca m-ai comentat.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !