Comentariile membrilor:

 =  .
George Pașa
[05.Jan.08 22:09]
Mai ai niște diacritice lipsă, o pauză nelăsată între cuvinte, dar e un text interesant, nu-l consider slab. Sunt prezente totuși niște clișee, iar sintagma "somnul viselor" e cam aiurea. Nu merge nici în sens figurat. Succes, ai ce spune. Am mai citit și altădată din scrierile tale.

 =  raspuns pentru d-l Pasa.
Vanghele Ion
[06.Jan.08 07:19]
Multumesc pentru observatii.Voi incerca sa indrept lucrurile.Ceea ce incerc,nu stiu in ce masura in bine sau in rau, este sa ma apropii de poezia moderna.Deoarece ideea initiala se lega de scrierea unei poezii mai mult pentru placerea mea, sigur ca nu am tratat lucrurile cu mai multa seriozitate.Ceea ce invat de la Dvs., si imi insusesc, este scrierea unei poezii care sa fie buna si pentru ceilalti.Aceasta va insemna un efort din partea mea,si sper ca rezultatele ulterioare, sa justifice acest efort.Va multumesc mult.

 =  nova
Cristiana Petrariu
[08.Jan.08 20:14]
Am ras in soapta la privirea lui respectuoasa. La sfarsit, am ramas cu senzatia de "bossa-nova".

 =  D-nei Cristiana Petrariu. Despre crizele comportamentale ale barbatului fata de
Vanghele Ion
[08.Jan.08 22:31]
Iertati-ma ca va intreb: O femeie nu trebuie privita cu respect? Daca noi nu respectam femeile pe care le iubim,atunci societatea se incarca statistic cu o rata mai mare de divorturi.Mi-ati dat o idee foarte periculoasa, dar in spiritul celor gandite de Dvs.Voi trata femeia asa cum sugerati, sau ca o "bossa-nova". Iar respectul, va apartine diavolului. E bine asa?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !