Comentariile membrilor:

 =  R.R.
Liviu-Ioan Muresan
[11.May.08 00:10]
Dumnezeu-femeie cred că e imaginea noastră, a bărbaților despre posibilitate. Proză fiind, cred că ar trebui respectate regulile de scriere. Chiar e derutantă începerea frazei (propoziției) cu literă mică. Poate ai dorit ca numai Dumnezeu să fie cu majuscule. Rămîn însă la părerea mea.

 =  Scriere post-modernă
Ioan Jorz
[11.May.08 00:41]
Răzvan, am făcut armata la Roman. Chiar am avut un locotenent-major, ca ofițer, cu numele de Răchieru/Rachieru. La "tancuri". Proza este bună, (chiar dacă ortografierea, voit post-modernă, nu este cea adecvată pentru un astfel de text), exceptând finalul, unde banalizezi/bagatelizezi "sience-ficțion-ist", cele ce se cuvin femeii, în orice "galaxie" s-ar afla. Cu amiciție

 =  LIVIU si IOAN
razvan rachieriu
[11.May.08 12:17]
LIVIU
În Geneză, Eva este creată din coasta lui Adam. În textul meu am inversat lucrurile : Adam este creat de femeie, iar în loc de Dumnezeu- bărbat, am imaginat un Dumnezeu – femeie, Creator al omenirii.

IOAN
Textul, deși face referire la divinitate, sugerează o ierarhie la fel ca pe Pământ, unde șeful galaxiei este un Dumnezeu- bărbat, care are ca angajat un Dumnezeu- femeie cu atribuția de a guverna planeta Terra.
Într-adevăr finalul are tentă de SF, însă l-am gândit ca o posibilitate reală.

 =  salut
Andrei Trocea
[13.May.08 13:18]
salut,
ce alte motive decat cugetarea la raportul dumnezeu-om poate sa iti trasmita cele 18 biserici presarate in si de jur imprejurul targu ocnei?
textul e interesant ca tematica, desi poate eu sunt adeptul folosirii unui limbaj oleaca mai concret, ca sa triumfe ideea (nici mie nu prea imi iese, desi in teorie sunt de acord cu asta)
cred ca poti sa insisti mult mai mult pe tema asta si s-o dezvolti, mai ales ca muze ai o infinitate in tg ocna.
andrei

 =  ANDREI
razvan rachieriu
[13.May.08 17:59]
Mulțumesc pentru sfat.Mă gândesc să dezvolt raportul dintre Dumnezeu și om într-o manieră personală, încercând să-i dau Creatorului trăsături și ipostaze umane, să-l cobor din cer și să-l pun să interacționeze cu oamenii.
Te mai aștept cu drag.
Răzvan.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !