Comentariile membrilor:

 =  .
Leonard Ancuta
[28.Aug.08 20:34]
hm, o poezie care m-a mai destins putin. incepe cu vin, are un final cu picioare lungi. seamana cu o femeie usoara poema ta, cu vinul in cap si profitand de picioare. aia cu viermele de matase e trasa de par. dar asa per total simpaticutz.

 =  rezumat
Hogiu Adrian
[28.Aug.08 21:01]
eu as zice ca iubirea asta pe care o vezi tu intradevar poate sa fie acea femeie de care spui dar poate fi si mult mai mult.asta depinde de cum o simte fiecare.poemul e unul bogat in cuvinte de o frumusete deosebita, plus finalul care iti accentueaza intreaga poveste.o sa ma pun sa savurez vinul dupa care o sa astept sa vad ce forma are iubirea.

adrian h.

 =  e de corazon,
adriana barceanu
[28.Aug.08 21:12]
adica de inima bluE. bucuroasa de oaspeti, Leo, dragul meu, bem un vin si mai spunem o poveste. ai prins talcul prietene, nu-ti scapa tie asa usor... iar de femei usoare .. eu una m-am ingrast ..de cand cu vinul asta.

Adrian, nu se dorea sensibil, deci n-are prea multe cu iubirea aia care spui tu ca exista, eu una parol ca nu bag mana decat in sticla cu vin.
am fost si eu rautacioasa.... mea culpa.
seara faina tuturor,

Adriana

 =  un vierme de matase...sau un anotimp...
CursivuPetre
[29.Aug.08 01:44]
Bun poemul cu primul si ultimul vers foarte reusite,adev[rate coperti a ceea ce-n clipa inseamna iubirea:o betie,o frumoasa betie a sinelui...

 =  ;)
adriana barceanu
[29.Aug.08 10:07]
Petre, multumesc
era o poezie a lui baudelaire care zice ceva de genul, imbatati'va.. din orice, din vin, din poezie sau din virtute, fiecare dupa cum va e felul...

de aici vinul;)

 =  Mii de fluturi negri
razvan rachieriu
[29.Aug.08 12:53]
“Iubirea e o femeie cu picioare lungi”, cu sexul mii de fluturi negri care polenizează extazul, striviți de “viermii de mătase” lungi și grași ai partenerului. =  se poate dar...
adriana barceanu
[29.Aug.08 13:48]
nici chiar asa.. cu fluturi:)) desi de la viermii de matase.. si totusi aia nu-s negrii.

mersi razvan, tu oricum ai o interpretare a ta, ceea ce e bine


 =  lungi
Rugescu Ioana Adina
[05.Sep.08 00:38]
Lumea fascinanta a femeilor...bantuita aici de alegeri nelinistite si crepusculare....Textul surprinde nu numai prin contradictii, desi sunt pregnante!
Ce picioare lungi!
RIA
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !