Comentariile membrilor:

 =  O cloacă plătită din banii încasați cu factura de lumină...
Victor Potra
[21.Oct.08 01:45]
Am lucrat și eu în mizeria aia de o descrii atât de luminos. Ordine de deplasare contrafăcute pentru încasarea diurnei, șpăgi pentru reportaje părtinitoare, vile pe emisiuni, și jegurile pot continua.
Nu neg nimic din ceea ce spui (poate aș dez-idealiza un pic prezentul), dar nu ar fi rău să avem o completare. În curând o să încep să scriu din experiența mea de radio și televiziune.
Am rămas cu o singură concluzie, mare și lată: totul de vânzare.
Deci! Radio România împlinește 80 de ani de putreziciune și superbie. Ambele epitete îi sunt caracteristice...

 =  Nu-i asa ca este jale/Pe la "fosta" lu' matale?
florian abel
[21.Oct.08 02:30]
Victore, ,te-ai zapacit! Distrugi iluzia lu vro 4 (patru) generatii care chiar au crezut ca pe acolo, pe palnie, cursera adevaruri. Pai nene, muzica ce-a trecut pe-acolo,fie ea patriotica sau de dragoste(ce e aia?), tot muzica a fost si tot cu placere a ascultat-o omul, indiferent de apartenenta politica, dar minciunile ce le auzira ei si le auzim si noi, tot a duhoare miros, si tot a ilicit castigul din taxa auzirii de promisiuni neamplinite si neampliniri nepromise.
Comme in bade si ma vedi
How y game pe unde medii !

 =  delia muciocă
Adrian Firica
[21.Oct.08 02:37]
să lăsăm asta audibilă, dar să o băgăm pe aia cu DELIA MUCICÃ
de la televiziune și de la Ministerul Colporturii Decultelor:
de pe la textivelixiunea ce ne ia taxă pe valoarea adăugată.
ha!
la minimarketul culturii "se ia bani mulți" ca consilieră a lui Ministrul Culturii și Cultelor, care fără de Mucică ... că nu se poate!

așa!


 =  experiențele diferă...
Bogdan Butariu
[21.Oct.08 08:55]
Depinde ce ai lucrat acolo! Experiența mea radiofonică se leagă în proporție de 90% de Radio România Tineret. Nu neg tarele despre care spui că domină instituția, dar eu am avut de a face cu alți oameni.În general, erau oile negre! Frate-meu era ilustrator muzical și sâmbătă realizam Radio-discoteca în Blue-Jeans. Pe vremea aia directoare era Jana. Apoi, a venit Moțu care,de asemenea era un om deosebit. Cât despre minciunile care mai sunt prezentate pe post drept știri, dă-mi te rog o singură instituție de presă care să nu le practice! Pe cuvânt de...jurnalist!
Cu drag,B.B.

 =  fiecare cu părerea lui
Maria Tirenescu
[21.Oct.08 11:40]
Radio Romania este postul de radio pe care îl ascult în mod normal. Că unii au spus minciuni, că au exagerat..., că au ascultat de ordine...
Nu cred că m-a interesat. Cei cu care am vorbit, mă refer la cei din Radio, nu m-au dezamăgit. Poate doar prietenii mei sunt de calitate superioară. Sunt persoane de vârstă apropiată, cu experiență și preocupări pe care le am și eu. Nu cred că ascultătorii de vârstă medie au ceva de reproșat realizatorilor. Dacă unora le place gălăgia și bășcălia, exagerarea și gălăgia, sunt liberi să asculte ce post doresc. Dar nu pot impune celor care preferă moderația să nu apreceze ceea ce e bun în Radiodifuziunea Română.

La mulți ani, Radio România! La mulți ani realizatorilor și tuturor celor care iubesc Radioul public!

E bine că ai scris despre această aniversare! Poate citesc și tinerii și vor fi curioși să afle adevărul.

Cu prietenie, Maria

 =  completare
Maria Tirenescu
[21.Oct.08 14:30]
Am cunoscut cațiva redactori muzicali. Printre ei, Veronica Zbarcea, Mihai Cosmin Popescu și ilustratori muzicali, Cristian Butariu, Codruț Anghel... Cu ultimul din listă chiar am vorbit. Sunt o ascultătoare de Radio România Actualități, dar, într-o vreme, ascultam și câteva emisiuni pe Tineret și Cultutal. Așa am cunoscut-o pe doamna Sofia Șincan. Mi-e dor de emisiunile și redactorii care s-au retras ori nu mai sunt pe post.

Cu prietenie, Maria

 =  BB you're right...
Victor Potra
[21.Oct.08 14:49]
Cu Jana am lucrat și eu, și era un om deosebit, Dumnezeu s-o odihnească. Din păcate, instituțiile media publice (RR și TVR) sunt grevate de o lipsă majoră de competitivitate la nivel intern. Un șef bun va ține sub control fenomenul, dar orice reformă va fi stopată de (culmea!) sindicate. Și doamna Maria Tirenescu are dreptate, sunt multe emisiuni bune, și de-a lungul timpului am avut parte de o diversitate interzisă posturilor private (goana după audiență cu orice preț) - până la urmă acesta este și scopul unei asemenea instituții publice.
Eu nu contest părțile bune și utilitatea principială a unui post public. Doar că în acest moment, cei care pun suflet sunt, vorba ta, "oile negre".
Tare îmi plăcea atunci "Radio-discoteca în Blue-Jeans", felicitări.

Și la mulți ani vouă, celor puțini, care vă străduiți să faceți diferența.

 =  Ce mică e lumea asta mare!
Bogdan Butariu
[24.Oct.08 05:32]
Că tot a spus cineva de Codruț Anghel și de Cristi Butariu! Cristi Butariu este fratele meu, iar Codruț era colegul de cabină.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !