Comentariile membrilor:

 =  cine ești tu Ela?
Plopeanu Petrache
[10.Nov.08 21:38]
Se pot spune multe sau puține despre poem, dar prefer să-mi duc mâinile la ceafă și să-l privesc dându-mă ușor pe spate și apoi apropiindu-mă de el. Am rămas dus pe gânduri și m-am întrebat, cine ești tu în realitate, Ela? Ești această ultimă frumoasă cădere, amețitoare, sau te-ai sublimat în toate titlurile poemelor tale?
Cu stimă
PP

 =  petrache
Ela Victoria Luca
[10.Nov.08 22:56]
apăi, amu, am cam stat și eu cu ochii mari după ce am văzut întrebarea ta din titlul comentariului și, zău, tare dificil să răspund: eu de la 11 ani am început să mă întreb asta, "cine ești tu, fato?", și, culmea, nu reușesc să îmi dua un răspuns exact, fiindcă în fiecare zi, fir-ar, mai descopăr câte ceva.
iar aici, petrache, e doar un text, știi. doar un text. care, culmea, nu este despre cădere. nici măcar din paradis, nici măcar în păcat. ptiu, fir-ar.
mulțam de întrebare, mai stau și mai cuget, și acum, și mâine, și poimâine, șamd, pân-oi închide ochii.

ela

 =  o alta intalnire
Ioana Geier
[11.Nov.08 00:20]
"nu ne mai putem inchipui o alta intalnire"...Ba trebuie!Barbatul acesta mai are de turnat,fie si cu gesturi imperfecte,sampanie pe linia senzuala a gandurilor...
Frumos poem!
Ioana

 =  ioana
Ela Victoria Luca
[11.Nov.08 01:23]
apăi, și tu m-ai surprins. noroc că ai adăugat linia gândurilor, să se păstreze totuși chestiunea că e gând, imaginație, fabaulare etc. mulțam, turnăm tuș, turnăm. dar nu mai omorâm pădurile de mesteceni.
ela

 =  ela
carmen nicoara
[11.Nov.08 01:43]
"nu ne mai putem închipui o altă întâlnire" fiindcă trebuie trăită aceasta intens la maxim ca și cum nu ar mai exista o alta deși ea crește în interiorul căderii ca un fetus
de aceea se dialoghează cu sufletul cu mâinile calde cu fruntea cu viața cu orice numai să nu se risipească căderea în cuvânt
un joc de-a misterul în interiorul celuilalt a cărui intensitate nu se măsoară fizic
jolie rdv
cu drag
cn

 =  carmen
Ela Victoria Luca
[11.Nov.08 02:25]
da, acesta este un sens al unei adevărate întâlniri, indiferent cine este celălalt, orice om pe care, întâlnindu-l, să fie atât de frumos, ca suflet, spirit, încât să nu îți mai închipui o altă întâlnire vreodată, fiindcă este imposibilă repetiția, cât timp aceasta, prima, este autentica, unica.
mulțam, ela
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !