Comentariile membrilor:

 =  *
George Pașa
[04.Feb.09 22:56]
Am urmărit cu interes toate anunțurile anterioare privitoare la "Serile artgotice", precum și cronicile acestor întruniri. Vă urez mult succes în activitatea deosebită pe care dumneavoastră o desfășurați la Sibiu și, nu în ultimul rând, celor doi protagoniști ai serii de 14 februarie: Alice Drogoreanu, una dintre poetele de pe Agonia apreciate în mod deosebit de mine, și Mihai Curtean.
Felicitări pentru inițiativă!

 =  Doamne,
Laurențiu Ion
[04.Feb.09 23:18]
coboară tu o stea și pune-o aici, că de subsol, iată, mă ocup eu.
alice în sine e o expoziție, se vede din pozele ei, se mai vede că se iubește și nu oricum, cu stil, ceea ce e de apreciat. și gata, că nu prea îmi stă bine lăudând, mai ales acolo unde s-ar putea scrie pagini.

 =  .
Laurențiu Ion
[04.Feb.09 23:28]
Tu

sorry,

 =  wonder(atrium)land with alice and michel
Ela Victoria Luca
[04.Feb.09 23:51]
fiindcă mă bucur și fiindcă îmi pare rău. mă bucură că alice va fi acolo, cu expoziția ei de foto mai ales. și cu poeziile. și mihai curtean o va însoți, nu doar cu/din curtoazie. și fiindcă îmi pare rău că sâmbata aceea (să vă îndrăgostiți, de nu sunteți deja!) eu nu voi avea nici măcar jumătate de zi liberă, pentru a fi în atrium.
să vă dezvăluiți în frumos. și să nu ne uitați. o foto aliciană, vă rog.
afișul acesta îl voi fura, mi se dă voie, cică. nu-i așa călin?
să fiți frumoși, așa cum vă știu eu.
ela

 =  urări
florian stoian -silișteanu
[05.Feb.09 00:18]
vă doresc bucurie .pentru mine sibiul argotic a fost ca un miracol.pentru poezie cred că este bine să se întâmple miracol.Dragă domnu Călin îți doresc succes și totodată și domniței Alice precum și domnului Mihai.

+ *
Dana Banu
[05.Feb.09 07:14]
în primul rând felicitări lui Alice pentru această primă expoziție de fotografie, e un eveniment care, cred eu, merită o participare cât mai numeroasă

le urez mult succes celor 2 autori care vor citi din textele lor

salutările și respectul meu pentru Călin, e o gazdă desăvârșită, un organizator perfect

Serile Artgotice de la Sibiu încep să prindă un contur tot mai puternic, ceea ce se întâmplă acolo are o lumină aparte, acolo sunt oameni care știu să primească poezia și să se bucure împreună de ea


cu drag,


elian

 =  +
Laura Cozma
[05.Feb.09 09:29]
O urmaresc pe Alice de mai bine de-un an pe deviantart, e o artista care a evoluat ff mult, ambitioasa, are cu un obiectiv care face din ele mai neinsemnate lucruri un prilej de reflectie, de uimire, de bucurie vizuala.

Si cum banuiesc ca nu cunoaste pe altcineva in Sibiu, imi anunt prezenta (asta e doar pretextul, desigur) :p

+ eveniment
Dana Stefan
[05.Feb.09 10:27]
cu emotie si bucurie si incantare sunt cu sufletul alaturi de voi toti!
pentru alice toata admiratia pentru poetică si nu in ultimul rand pentru poezia imaginii, iar calin, aceeasi consideratie si acelasi sentiment al prieteniei, care ne leaga.

Linea

 =  .
Mihai Constantin
[05.Feb.09 10:58]
felicitări alice! & succes, să-ți iasă toate șnur, și complimente organizatorilor.

 =  Vă mulțumesc și vă așteptăm
Călin Sămărghițan
[05.Feb.09 11:10]
Cuvintele voastre mă încurajează, blândul George, amabilul Laurențiu, gânditoarea Ela, șugubățul Florian, călătoarea Elian, înveselitoarea Laura, magica Linea, atentul Mihai. Vă mulțumesc vouă și tuturor celor pe care îi simt aproape. Sunt fericit că am reușit să programăm venirea la Sibiu a unui om de artă cum este Alice. Mai fac precizarea, odată cu modificarea textului: expoziția ei de fotografie se numește "Poeme". Imediat va urma expoziția ei de poezie, apoi Mihai Curtean, "invitatul de acasă". Doamna Olimpia Tudoran, foarte cunoscut critic și istoric de artă sibian, va lansa vernisajul.

 = 
Victor Potra
[05.Feb.09 11:35]
Călin, deja intrați cu serile artgotice în perioada de maturitate a desfășurării evenimentului, începe să devină un reper, felicitări, și eu nu uit că totul a pornit de la viziunea și credința în poezie a unui singur om, a ta...
Stelele au apus, așa că îți dau un soare (sper că se vede bine semnul) și, cine știe, poate te trezești și cu mine în vizită, și de această dată... :))

Victor Potra

 =  ...
Laurentiu Enache
[05.Feb.09 11:58]
felicitari alice
si salutarile mele lui mihai

 =  ah
alice drogoreanu
[05.Feb.09 14:30]
și pentru că lista începe de la tartor și suflet, care e Călin și se termină nu știu unde
că sunteți mulți și m-ați surprins realmente nu mă așteptam

Photobucket

adevăru'e că n-am dormit de niște zeci de ore bune și mi-e foarte somn și emoțiile mele sunt confuze total
acum

 =  :)
alina livia lazăr
[05.Feb.09 18:26]
succes, Alice! emoțiile sunt semn bun întotdeauna!

salutări Sibiule, ditamaiule!

sunt invidioasă pe voi un pic. numai bine!


 =  Adevarate talente, reale talente, felicitari !
florentina craciun
[07.Feb.09 07:38]
Felicitari. Sibiul are cu ce se mandri, si ne mandrim si noi cu totii.

 =  felicitari!
Alina Manole
[10.Feb.09 00:03]
Ce dragut, felicitari lui Alice si organizatorilor, precum si sponsorilor, se stiu ei care :).

 =  ...despre cum destinul te aduce in fata unor realitati pe care le-ai crezut plec
Condrat Mihaela Claudia
[24.Feb.09 16:38]
buna ziua, tuturor!!!si salutari din timisoara...ce-i drept, am cam avut ceva emoții să ma arunc în hăul acesta, dar ce m-as face făra adevaratele emotii pe care numai oamenii adevarati ti le pot da!!!si mai ales ca am avut si bune motive sa salut si eu, cu felicitarile de rigoare,toti iubitorii de poezie si bunele intentii ale lui calin...deci, felicitari, caline pentru initiativa...si sunt putin invidioasa in cel mai pur sens, daca invidia poate sa contina asa ceva, pentru faptul ca acolo, la sibiu, va intalniti, tocami acum cand eu l-am parasit!!(fizic!)
interesant ca nu ne-am intalnit prin aceste sfere, caci traseul meu ar fi cam tot acelasi: licentiata in teologie, la sibiu si licentiata in toate zbuciumurile existentiale pe care ti le poate da aceasta faculate, iar acum doctoranda in filologie la d-l Mircea Braga, tot cu poezia ma ocup, din perspectiva iamginarului religios!!...tu ai mers spre Anglia, eu am preferat fostul reich al Germaniei si uite asa, fortata de aceste doruri de studiu am parasit sibiul, unde ma ancorasem destul de bine, cultural vorbind...am initiat si eu seri artistice, pentru prima data intr-o facultate de teologie!!!!...si m-am "razboit" cu pr. Abrudan si cu pr. Pacurariu "si" pentru suprematia liricii intr-o atmosfera spiritual-dogmatica, am reusit si aula teologiei i-a slavit pe Eminescu, Voiculescu, Crainic, Staniloae, Mallarme, Valery si multi, multi alti poeti si teologi...a fost tare frumos...si impreuna cu ai mei colegi, cu care am implinit aceste lucruri, inca de mai permitem on-line, sa mai visam la acele amintiri...atunci nu aveam posibilitatea sa ne facem cunoscuti si sa impartasim cu altii, din alte locuri, trairile noastre, totul a fost asociat sibiului teologic si literar...am initiat si niste seri in foaierul fac de litere, am compus o seara speciala de craciun...acolo.cu toaca si cu evanghelia citita de pr. necula...am zis ca trebuie sa aducem acolo vestea, chiar acolo unde nu se asteapta lumea...a fost emotionant, am vazut profesori "tari", carora le-au dat lacrimile, asadar ne cunoastem cumva, indirect...poate chiar prin Nichifor Crainic.....ei, toate aceste vremuri s-au dus, m-am retras oarecum intimidata de prea multa informatie si prea multa lume care isi spune agresiv parerea, ma bucur tare sa aud ca totusi pulsatia poeziei continua...si oamenii "cititi" si descoperiti pe acest site m-au bucurat!mi-ar placea si mie sa mai particip la acest fel de manifestatii...ceva mai discrete, dar cu bataie lunga....tb sa ajung prin sibiu, asa ca poate ne vom cunoaste!!!cateva din poeziile mele am avut curajul sa le pun si eu aici...pana acum nu m-am mai dezvelit, in ac sens, doar sporadic pe la cenaclurile din sibiu, cu dl Chioaru, sau prin Germania, pe la comunitatea din Nuernberg!!!toate cele bune, tuturor...si spor la "poiezit"!

 =  Destin(s)
Călin Sămărghițan
[04.Apr.09 15:57]
Scuze pentru întârziere... Alina, Florentina, Alina, mulțumesc în numele Sibiului. Mihaela, s-ar putea să înțeleg câte ceva din lucrurile de care spui, dar nu e locul aici să vorbim despre ele. Înțeleg că mai ai drumuri prin Sibiu și te așteptăm oricând. Dă-ne de știre.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !