Comentariile membrilor:

 =  Putem scapa de Iliuta!
Gârda Petru Ioan
[09.Apr.09 21:28]
D-le Balbaici, insista sa te primeasca cu vaca ta (care rage...) in locul lui Iliuta Numerologie. Cu clarviziunea ei sunt sigur ca le-ar nimeri de 1000 de ori mai bine decat balbaila ala! Mulge-l-ar!

 =  nu in acest fel...
Jack Spiner
[10.Apr.09 10:03]
... se promoveaza arta. Daca ne amuzam pe seama unor dobitoci de la TV luam parte, involuntar, la acest "lant al slabiciunilor". Nu batjocoriti arta in felul asta - lasati-i in plata Domnului, cu prostii lor, cu clarvizionarele si cadavrele lor. Asta nu-i arta! Scrieti, oameni buni, dar nu scrieti doar pentru ca trebuie sa scrieti ceva... Ca-i pacat!

Acest mesaj este adresat tuturor textelor de aceste gen. Nu promovati prostia!

 =  Poate.
Dunca Claudiu
[22.Apr.09 12:37]
Poate ar trebui sa lasam pe fiecare sa se identifice cu o anumita latura a artei.Cu siguranta mai tarziu isi vor da seama.

 =  Re: Nelu, Jack, Claudiu
Atropa Belladona
[28.Apr.09 11:03]
Nelu, multam de semn, profit de ocazie si-ti spun ca te sustin (chiar financiar, daca trebuie) in intentia ta de a scoate un site de epigrame, da-mi un semn, cand vrei, pe adresa [email protected],

cu admiratie,
c.

Domnule Jack, va apreciez parerea, doar ca asa mi-a trecut mie prin cap sa protestez...multumesc de semn.

Domnule Claudiu, multumiri si dvs. pentru lectura si semn.

 =  semn...
Petruț Pârvescu
[29.Apr.09 12:23]
Da,
o proza de atitudune, mai bine zis, un text de atitudine, literar, bine orchestrat. e ok! cat mai multe... e mare nevoie, domnilor!

cu prietenie,

 =  Domnule Petrut,
Atropa Belladona
[29.Apr.09 13:04]
Domnule Petrut, multumiri pentru semnul lasat, dupa cum poate ati constatat, fiecare percepe textele intr-un mod diferit, ceea ce mi se pare normal...doar ca dvs. ati fost cu mine pe aceeasi unda, ma refer la atitudine...

cu apreciere,
carmen matraguna
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !