Comentariile membrilor:

 =  Bune
Dan Norea
[29.Apr.09 14:15]
GPI, mi se pare un grupaj de epigrame bine scrise. Chiar dacă nu foarte noi (dar câte pot fi considerate astfel), poantele sunt bine puse în valoare prin construcție și prozodie.
Repet, mi se pare un grupaj la nivelul de sus.


 =  Dan Norea
Gârda Petru Ioan
[29.Apr.09 14:22]
Dane, multumesc. Recunosc, la a doua am pornit de la un banc. La prima e un scenariu dramatic la care am unele rezerve. Preferata mea e ultima. Cel mai bine imi ies alea cu soacra. Pana o sa ma prinda...

 =  Egale...
Rodean Stefan-Cornel
[29.Apr.09 16:18]
Nelule, bine te-am regăsit!
Mie mi-au plăcut toate, nu cred că se poate face o ierarhizare , valoarea catrenelor fiind aproximativ egală, în opinia mea.
La epigrama a doua cred că în loc de două puncte după primul vers ar fi trebuit virgule după primele două versuri (sau liniuțe de paranteză orizontală), iar liniuța de dialog la versul al patrulea nu se justifică, în catren nefiind o discuție între două personaje.
La o citire superficială s-ar putea spune că poanta de la ultima epigramă este veche, sau că tema este cam bătătorită, dar în opinia mea nu este așa; remarc modul de realizare a poantei, care mie mi se pare destul de original, prin schimbarea ultimului cuvânt din celebra expresie "Ce șanse are?", ajungându-se la surprinzătorul "Ce șanse... am?"
Felicitări! Ne mai citim, cu plăcere,
Cornel

 =  Cornel
Gârda Petru Ioan
[29.Apr.09 16:39]
Cornel, multumesc. Ca intotdeauna, just, la obiect si, mai ales, tonic!
Da, ne citim cu placere.

 =  recunosc...
Atropa Belladona
[29.Apr.09 17:20]
Nu mi-a fost greu sa remarc, inca de la aparitia ta pe site, ca esti un epigramist de valoare! E intotdeauna o onoare pentru mine sa incrucisez floreta cu tine.

cu prietenie si admiratie sincera,
carmen matraguna

 =  Carmen
Gârda Petru Ioan
[29.Apr.09 18:16]
Carmen, daca as sti ca nu ma aude puhoiul de admiratori ai tai de pe site, as spune ca ori de cate ori "incrucisez floreta cu tine" ma simt ca un adolescent care face schimb de declaratii de dragoste pe radiera cu colega lui preferata. Dar ma tem de sulitele colegilor gelosi. Asa ca...

See you!
Nelu Garda

 =  :))
Dan Norea
[29.Apr.09 19:18]
GPI, teme-te nu de sulițele colegilor geloși (nu că n-ar fi), ci de sulițele colegei de bancă :))

Separat de asta, nu pricep un lucru. Ieri te plângeai de nivelul mic, din cauza căruia îți apar comentariile cu întârziere. Azi văd la tine caractere scrise cu bold, care necesită, după câte știu, nivel 105. Unde greșesc ?


 =  Dan Norea
Gârda Petru Ioan
[29.Apr.09 19:34]
1. Adevarul e ca tipa e buna
2. Nu ma plangeam de comentarii (de o vreme am nivelul 10), ci de Atelier. Pentru efectele speciale folosesc tag-uri ale limbajului html. Am incercat intr-o doara si vad ca merge. Daca ai nevoie de manunte, mai vorbim.

 =  Sus nivelul !
Dan Norea
[29.Apr.09 20:39]
Știu că e bună, am văzut-o astă vară la Iași, când am fost în vizită la Academia Păstorel. :))

Știam că tag-urile html sunt posibile numai de la nivel 105 încolo. Eu abia după 105 am putut posta poze, cu tag-uri html. Poate s-a schimbat ceva de la reconstrucția site-ului de anul trecut. Adevărul este că tag-urile html sunt periculoase, un tip care s-a jucat cu ele a făcut praf baza de date a unui alt site literar (europeea). Eu le folosesc numai pe cele pentru bold, italic și postări de fotografii.
Zău, la nivelul 10 intri instantaneu cu comentariile ? Credeam că la 50. Habar n-am cum cresc editorii nivelul. Trebuie să faci o cerere ? La vremea mea, am primit, fără să solicit, niște creșteri de nivel, până prin 2006, după care am rămas pe loc. Nu că aș fi nemulțumit, dacă mi s-ar acorda dreptul de a da steluțe aș avea mari probleme, am uneori accese de generozitate. :) =  Nelu si Dane
Atropa Belladona
[29.Apr.09 20:50]
Când vorbiți de Mătrăgună
Cu astfel de pulsiuni,
Zău, degeaba e ea bună,
Dacă voi sunteți ne-buni!

p.s. Hai, gata, ca m-ati suparat!:)

 =  Cat mai sus!
Gârda Petru Ioan
[29.Apr.09 21:04]
Dan Norea,

Cand am vazut indemnul mobilizator "sus nivelul!", credeam ca te referi la nivelul meu. Nu m-ar deranja sa se inteleaga ca sunt un om serios si n-as abuza de niste drepturi. Nivelul 10 nu l-am cerut in mod direct, dar mi-a fost daruit cu ocazia rezultatelor "meritorii" de la concursul lui Orasanu. Astept un nou concurs in care ma voi remarca (sper sa se intample anul acesta), ca sa am curajul sa mai cer ceva crestere. Imagini n-am incercat inca sa bag si ma abtin deocamdata.
Cat despre tine, sunt sigur ca ai acoperire pentru nivel maxim (ca utilizator, evident). Cere si ti se va da.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !