Comentariile membrilor:

 =  pulpele tale albe, brunhilde
tania cozianu
[11.Jun.06 11:14]
probabil ca n-as fi intrat sa-ti spun, mircea, despre cat de frumos-curgator si patimas este poemul acesta, daca n-as vedea cu o nestapanit-mahnita si nemirata-amaraciune cum trece necitit..
desi am despicat cu stilet ascutit textul si am gasit aripi, valuri, zbor, mare linistindu-se, inimi si vise, nu e nici urma de constructie dulceag-patetica, nici macar cand spui:
~ tu ești visul meu cel mai nordic brunhilde ~
strasnic ii canti domnitei asa cum ii apari involburat in sange de dragon, cu frunza cea neagra lipita in drept de inima
poemul acesta imi pare asa limpede si rotund, incat l-ai putea preface in bob de chihlimbar de atarnat pe lobul urechii brunhildei
si-aceasta inca ar fi nespus de putin..

(raman la ideea ca titlul initial era mai pe masura poemului)

 =  cozianu
mircea lacatus
[11.Jun.06 11:34]
tania
si eu sunt trist ca nu-l citeste lumea...dar ce pot sa fac ...cineva acolo sus nu ma iubeste...apar tot felul de poezii numai ale mele nu...poate odata si odata... e bine totusi ca mai sunt intaplari ca aceasta...ma mir si ma bucur
cu drag

 =  emir
FE
[11.Jun.06 18:57]
da, faina poezie emire, sincer.
prima parte ma amuza, a doua si mai si. :)) esti tare optimist emire. :)) si mai nou vad, plangacios, mai ca nu cersesti atentie...

 =  iarasi fee
mircea lacatus
[11.Jun.06 19:17]
fee
oricine scrie macar un rad il scrie pentru ceilalti cine spune ca nu e asa minte evident ca e important sa fi citit si-mi doresc asta dar...pana la a cershi atentzie mai e...asa ca nu mai fi si tu asa rautacioasa sti bine ca te iubesc :)

 =  pardon
mircea lacatus
[11.Jun.06 19:27]

"rand"
era

 =  lamentatio
dan mihuț
[11.Jun.06 21:22]
mă gândeam, mircea lăcătuș, că decât să scriu așa cum o faci, viteaz burgund care se lamentează în lipsa pulpelor brunhildei, mai bine... mai bine nu. un poem slab. mai are cineva aceeași opinie?!

 =  mihutz
mircea lacatus
[11.Jun.06 22:16]
dan
nu vad care e problema ta in cazul de fatza...eu visez la pulpele care-mi plac mie...ce te bagi tu ? si lamentarea e a mea nu a ta fi fericit...asa cum te vad mai dunarean probabil ca visezi la altfel de pulpe...mai usor de capturat prin urmare mai ieftine fiecare cu raportarea lui...ai dreptate mai bine nu si in legatura cu poemul slab...stiu platesc niste politze...odata m-am luat eu de un poem de al tau intr-adevar slab...acesta nu e un poem slab si tu sti bine asta dar eu stiu si de ce tu zici ca e slab dar nu-tzi zic...sa te "oftic"
eu atunci am argumentat ce am spus..tu nu faci aici altceva decat sa te aratzi penibil...sorry

 =  .
ioana barac grigore
[11.Jun.06 22:41]
mircea, nu as fi intrat daca nu aveai reactia asta la comentariile FE, Mihut. recunosc ca ai poeme bune care nu au fost recomandate. acesta chiar nu este. este un text moale de vanatoare si atat. nimic mai mult. trust me. stiu ca tu nu ai vreo vina, dar nici ei si chiar nici eu.

 =  ioana
mircea lacatus
[11.Jun.06 23:52]
ioana
ai intuit bine textul e doar o atrapa o capcana o plasa transparenta de altfel eu scriu numai pentru doamne si domnisoare comentariile barbatilor ma intereseaza numai in masura in care ma lauda in rest de inteligentza lor super cool ma lipsesc cu bucurie ...regret ca nu te-am prins in plasa...se pare ca am fost cam moale ...am sa incerc metode vanatoresti mai dure pentru cele ce se lasa greu prinse...asemini tzie...si daca n-o fi sa fie...ghinionul meu...mai vi de la vanatoare si cu straista goala...

 =  pai, spune asa...
ioana barac grigore
[12.Jun.06 16:01]
ok, ok, m-ai prins in plasa. asa ca lasa ranga. poti sa ma pui la plachie de vie. voiam, doar, sa ma asigur ca nu pe FE o vanai. acum am inteles. deci, textul nu poate fi decat BUN. voila! e mai bine..? binisor...?

:)

 =  ps
ioana barac grigore
[12.Jun.06 16:03]
scuze ca nu-ti pot pune stea. ar fi cam batataor la ochi :)
si asa am comm pre amult. azi mi-am propus sa comentez doar la tine si la bratu.

 =  ioana
mircea lacatus
[12.Jun.06 18:08]
ioana
stelele tale sunt pietre pentru templul meu...o sä-l fac mai mic ca esti cam zgarcita...onorat sa stau alaturi de bratu pe raftul tau din baie...:)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !