Comentariile membrilor:

 =  Jawohl!
Florin Hălălău
[15.Jun.06 14:36]
Cu tot titlul în engleză, mie îmi sună a Herr Kind. Un poem cald în care își face simțită prezența austeritatea germană.

 =  Florin bine ai revenit
Cristina Hasse
[15.Jun.06 14:47]
E un poem cald, fiindca-i abia scos din cuptor. :) Domnul copil este ecoul unor ramasite din propria copilarie. Domnul copil poate fi oricine continua sa viseze intr-o lume a lui. Titlul mi-ar fi placut sa fie in limba romana, dar am senzatia ca in engleza se apropie mai mult de sensul pe care i l-am dat eu, ca un spatiu intim.

 =  Cristina
Liviu Nanu
[15.Jun.06 15:14]
Cristina, ai o imaginație bogată, și combinată cu o sensibilitate pe măsură și ceva fior liric, a ieșit această poezie pe care am citit-o cu plăcere și pe care n-ar fi trebuit s-o explici.

 =  Liviu
Cristina Hasse
[15.Jun.06 15:46]
Domn' Profesor, trecerea dvs nu poate decat sa ma bucure. Desigur ca propriile explicatii nu prea sunt de bun augur. Personal nu prea ma afecteaza. Cred totusi ca am fost cat se poate de egoista la acest capitol. Vielen Dank!

+ "nevirusata" :D
silvia caloianu
[15.Jun.06 16:00]
avem pe site poezii-"sugative", cu expresii, imagini, simboluri, subiecte de imprumut. ies, din acestea, fara sa le citesc pana la capat, de cele mai dese ori, chiar daca poarta lauri. ceea ce nu se poate spune despre poezia ta, pe care am citit-o si - incitanta fiind - am chiar recitit-o, apreciind ca nu esti "virusata" :).

 =  Silvia
Cristina Hasse
[15.Jun.06 18:26]
Cu riscul ca aglomerez prea mult propriul "subsol" am sa precizez doar atat: starea de nevirusare este o consecinta a detasarii de insusi acest site pe care am crescut. Un fel de iesire din sistem ca sa vad sistemul. :) Silvia, iti multumesc si tie de trecere si... gata, tac! ;)

 =  alt mesaj dintr-o sticla
Florina Daniela Bordieanu
[16.Jun.06 10:46]
o dantelarie de cuvinte, alcatuita cu stil, delicata.
o poezie care poate face subiectul unui volum.

frumos, zambet-albastru, meriti laudele cu prisosinta.


 =  tanti Aglaia ;)
Cristina Hasse
[16.Jun.06 10:55]
Este un text de care ma simt si eu foarte incantata si multumita. Cu siguranta va face parte dintr-un volum, dar pana atunci cale lunga... :)

 =  . si de la capat
Adriana Bochis
[16.Jun.06 11:41]
Lumea domnului copil e plina de maini intinse si jocuri suspendate-ntr-un picior. Si de zambet. Si de un "de ce" care uneori nu incape intr-o lacrima.
Multumesc pentru pagina dulce-amaruie.

 =  Stangaci, epic si plictisitor
Bogdan Geana
[17.Jun.06 14:11]
El ii da vant. Daca spuneai "el ii da un vant" atingeai pedala fatala. Poate ca era mai bine sa spui "el ii face vant", scapai astfel de interpretarile sententioase.

Ca scurt metraj poate ar fi mers mai bine, dar ca poem... lasa ingrozitor de mult de dorit. Mesajul in sticla si sorbitura forte cu paiul reprezinta un exemplu al incercarii de a juca darts pe un perete imaculat cu nuci.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !