Comentariile membrilor:

+ SILVA
Deisis
[07.Jun.02 22:03]
Puțin forțat acel articol,,al''din strofa a doua ,ultimul vers.Bacovian poemul tău,ai reușit foarte bine să descrii atmosfera de descompunere,într-un mediu sacru.Îmi amintește de o poezie a lui Bacovia ,,CONTROVERSÃ''.

+ SILVA
Deisis
[07.Jun.02 22:03]
Puțin forțat acel articol,,al''din strofa a doua ,ultimul vers.Bacovian poemul tău,ai reușit foarte bine să descrii atmosfera de descompunere,într-un mediu sacru.Îmi amintește de o poezie a lui Bacovia ,,CONTROVERSÃ''.

 =  de voie de nevoie
SILVA
[07.Jun.02 23:21]
intr-adevar, e putin fortat, insa isi are rostul lui; cadavrul nu e unul oarecare, ci insasi Omul, care, dupa cum stii, s-a cam imputit.Dupa ce am omorat esenta divinitatii din noi, nici macar n-am catadixit s-o ingropam cum se cuvine. I-am trantit acolo, o tranta colorata deasupra si-am dat cu miresme sa nu ne supere prea tare la nas propria noastra duhoare!
Cat despre Bacovia, sincera sa fiu, nu prea disting in ce masura m-a influentat el si in ce masura felul meu de-a fi si de-a vedea viata.[si-mi zisesera unii cum c-as fi o babornita de vreo 700 de ani :)!]

 -  rectificare pentru deisis
RaduLucian
[08.Jun.02 02:58]
am corectat conform cererii postarea dubla de steluta.
textul mi-a placut insa nu atat de mult incat sa pot spune ca i-as fi acordat eu acea a doua steluta.
spor in continuare

 =  Eva
DoDu
[08.Jun.02 08:36]
Mie mi-a placut poezia asta care are un subtitlu pe care nu-l inteleg. Adica Noe a trait 1991 de ani sau astia sunt copiii pe care i-a avut cu doamna Eva?

 =  DoDu : )
SILVA
[10.Jun.02 12:55]
Daca mai gasesti pe undeva, de exemplu, oct 2000, o sa ma intrebi daca e vorba despre un octopod mutant care s-a pricopsit cu 2000 de tentacule? : )
Pur si simplu e vorba de data cand am scris tarasenia.

 =  pleonasm?!
secunda
[10.Jun.02 13:52]
simpla poezia, din punctul meu de vedere...adica, intr-o biserica se fac inmormantari, nunti, botezuri, nimic nou...si celelalte cuvinte descriu cadrul bisericii:lumanari, cadelniti, sfesnice,etc.
ideea care ai explicat-o mai jos, la comentarii, nu am desprins-o din text; mie mi s-a parut o reala detasare fata de aceasta inormantare, o participare obiectiva, poate chiar obligatorie.
adj. dem. "al acestui" intareste efectiv distanta afectiva dintre mort si tu.

dar cum vine cu "cadavru tacut"? pentru rima? sau se mai intampla sa si vorbeasca ...

_______
multumesc

 =  secunda
SILVA
[10.Jun.02 14:37]
Ce este de fapt Biserica, acum? O carcasa,un surogat, o simulare de intentie.
Ce ar trebui sa fie? Viata cu V mare.(sa nu ma intrebi acum ce e viata; asta se traieste, se simte pur si simplu...)
Cat despre pleonasm, tu n-ai vazut cate hoituri sunatoare bantuie peste tot?
Iar detasarea, da, exista! La un moment dat se intampla sa obosesti sa mai lupti si te multumesti numai sa observi, sa constati...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !