Comentariile membrilor:

 =  kalokagathia
florin bajenaru
[17.Nov.06 15:15]
eu ma simt idiotul din poveste, anesteziatul, disfunctionatul, si tre sa zic, ori era din poezie, oricum, cel ce nu realizeaza, suspendatul, oare idiotul,din cand in cand isi realizeaza idiotenia, apoi revenindu-si fiind din nou un idiot inconstient, si traind cu impresii de maretie. o0ri idiotul nu-si revinew nici cand din cand in cand,si astfel realizezsi eu ca nu-s idiot, trebuind astfelsa ma simt usurat, cu toate ca acum, nu prea conteaza, deci in timp ce scriind revenindu-mi de la imboldul initial de constientizare, si reintorcandu-ma la ceea ce sunt. un idiot inconstient, o masina lovita. habar n-am, ne-=am inventat jocuri de cuvinte care sa ne ridice. in ai nostri, ion ai altora, pana mea.
sa fie
o zi misto

 =  Răzvan
Ina Simona Cirlan
[17.Nov.06 14:27]
Opțiunea aceasta nu face decât să-ți alimenteze orgoliul dacă nu e dublată de recunoștință.
Părerea mea e că și tontul și femeie fără obraz și țiganca au rolul și rostul lor, bine definit în interioarele noastre prea puțin explorate.

 =  FLORIN
razvan rachieriu
[20.Nov.06 13:33]
Nu există niciun om care să dețină o gândire desăvârșită, fiecare are în gândire fisuri, idei fixe, obsesii , unele invizibile, altele vizibile.Dacă ar exista oameni cu gândiri perfecte, ei ar crede eronat că sunt Dumnezeu.
Mulțumesc de vizita prin lumea poetică a obsesiilor personale.

 =  INA SIMONA
razvan rachieriu
[20.Nov.06 13:42]
Dar eu nu mi-am formulat în poem opțiunea.N-ai de unde să știi dacă nu cumva aș prefera să fiu tu, decât să fiu eu.Finalul, într-adevăr, lasă să se înțeleagă că nu aș vrea să fiu în pielea personajelor mele, însă ce om normal și sănătos la minte ar vrea ?
Simona, mulțumesc că ai pătruns discret și feminin în universul lăuntric.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !