Comentariile membrilor:

 =  misto
anca anghel novac
[18.Nov.06 02:23]
Ioana te-ai transformat, ai devenit o voce aparte pe acest site.
"cum nimeni nu pleacă și nimeni nu mai vine"

 =  despre timpul emilian
Ela Victoria Luca
[18.Nov.06 08:37]
fiindcă nimic nu se întrupează fără a se destrupa, fiindcă niciun drum nu pornește din om, ci doar timpul karenian se zbate în fiecare, căutându-și trenul, fiindcă nu știm niciodată cât din mamă, cât din tată se trăiește prin noi, amintindu-ne "compartimentele cu morții de mâine", fiindcă totul capătă la un moment dat sensul invers al trăindului, ne întrebăm fără așteptări, pe un peron având numele nostru încrustat pe el: "unde ne suntem, încotro să mergem să ne găsim?".
despre timpul emilian, în tonuri grave, despre sensul trecerilor și despre poezia din Celălalt. semnul meu, pentru drumul acesta care ia tot, tot din ochiul Ioanei pentru a-i dărui emilului. a te bucura acum capătă tot mai multă adâncime. în sus. ascultă vocea din cuvinte, lucruri, oameni, emilule.


Ela

 =  drumul ia tot si noi facem drumul
nica mădălina
[18.Nov.06 09:48]
teama fiind nu un obstacol, ci un motor al actiunii, cata vreme da curajul de a fi depasita, timpul fiind suspendabil, cata vreme drumul, ajungerea importa, constrangerile pielii, ale carcasei fiind asumate, ca si imobilitatea oamenilor catre care se intampla ajungerea, las semn ca parcurgand acest text, am regasit stilul lui emilian, chiar daca zicerea s-a intamplat din afara (un afara material, nu si emotional) lui.
pentru aceasta coerenta a textului cu cel despre care zice si pentru care s-a nascut, ca si pentru acesta din urma insusi, zic timpului si drumului care i se reinnoiesc sa il potenteze. si sa aiba grija de el.

 =  ioana,
Elis Ioan
[18.Nov.06 10:13]
eu percep din text tristeți, dezamăgiri, spaime sub orice formă. nu înțeleg subtitlul. ar fi trebuit la asemenea subtitlu să scrii despre artificii și împliniri, să vad o petrecere oricare ar fi momentul în care ți se întâmplă "la mulți ani-ul!". dacă emilian ar fi scris textul aș fi înțeles pentru că ar fi fost persepectiva lui asupra lui, dar din afară eu nu cred că așa se spune "la mulți ani!". nu aud șampania, nu văd pupicii.
în altă ordine de idei, subscriu doar subtitlului.

 =  gând pentru Emil
ioana cheregi crișan
[18.Nov.06 11:04]
Dragele mele, acest text îi este dedicat lui Emil de ziua lui. E sărbătoare! Sunt artificii în suflet și pupici și șampanie... :) Poate nu am reușit să-i fac un cadou strălucitor. E un biet text scris de mine. E percepția mea asupra unei clipe din viața lui. Nu este Emil aici. Sunt eu cea care a scris acest text. E doar un gând pentru el.

În afară de asta, îți doresc Mulți Ani Fericiți, plini de bucurii și împliniri, Emil.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !