Comentariile membrilor:

 =  Editorilor....
Ionela van Rees-Zota
[09.Dec.06 10:55]
Stimatii mei... Am mai facut o incercare, cu acest text...Nu stiu ce nu va convine la el... faptul ca sunt prea multe **** sau ca....aveti ceva cu mine?
Acest text a fost publicat pe mai multe site-uri si a avut o apreciere enorm de mare...,mumai "domniile voastre" nu s-au incumetat sa mi-l lase asa cum e, trecandu-l la" atelier".
Va multumesc, inca o data!
Asa veti reusi sa va faceti o campanie foarte buna site-ului, iar daca vor pleca din cei care scriu, este NUMAI vina dumneavoastra!
Sunteti un site serios???
Demonstrati-va seriozitatea!!!
Oricum, nu ma mai intereseaza ce faceti cu textele mele, oricum nu stiu pe mana cu incap si...ce e de capul celor care au curajul sa mi-l treaca la" atelier" sau mai stiu eu ce...
Cu respectul cuvenit..., va doresc sarbatori fericite!
Ionela v. R. Z

 =  textul a
Cosmin Dragomir
[09.Dec.06 10:57]
fost încadrat greșit la atelier. este un text de pagină de autor pentru că astfel texte, în care se prezintă anumite situații, dar care nu sunt nici articole nici proze, acolo sunt încadrate. textul nu este unul literar, și nici măcar d eepinie, ci unul retoric.

 =  raspuns
Ionela van Rees-Zota
[09.Dec.06 11:12]
Exact! Dar ce sa fac, daca nu aveti incadrate si aasemenea teme? Incadrati si.."pamflet", "retoric" etc..
Cu respect, I.V. R. Z

 =  până o să rezolvăm
Cosmin Dragomir
[09.Dec.06 11:13]
problema încadrărilor, deșie ste destul de greu de condiderat textul un pamflet, el va rămâne în pagina de autor așa cum s+a procedat și alte texte de acest gen. vă mulțumesc
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !