Comentariile membrilor:

+ parere
emilian valeriu pal
[11.Dec.06 08:25]
Bine tensionat, imagini putin cam violente pentru gustul meu, dar fara a cadea in vulgaritate. Poate strofa a doua se putea lipsi de "obiect fara muci", dar e numai parerea mea. Cam multe taceri in strofa finala, din punctul meu de vedere, imi place ca nu ai cazut in teribilismul specific unei astfel de scriituri. Personal, cea mai puternica mi s-a parut strofa a treia, desi tot poemul mi se pare in forta bine distribuita. La fel, si constructia lui ajuta la o inchegare potrivita. O singuratate pe care, personal, nu o vad patetica, ci doar detasata si cumva, asteptata. Intreg poemul are o miscare naturala spre un interior tacut, fara revolta. In final dependenta de tacere isi spune cuvintul.
Un poem reusit, din punctul meu de vedere.

 =  ce mai spune "ochiul din cochilie"
Tamara Zub
[11.Dec.06 11:53]
Scriitură minuțioasă, excitare a cerebralității, inventarea unei singurătăți translucide, care vine dinspre "un obiect fără muci". Mi-a plăcut foarte mult "ochiul din cochilie mă privește cum sunt". AutoIronie, asumarea sexualității, fond dramatic ce nu are acces la tăcere.

 =  ...
Andrei Ruse
[11.Dec.06 12:53]
"după cochilie stă egoismul, îl văd ca pe o pisică de mare
înfoindu-se către pustulele de calcar.
vreau să-l fluier,
suflu în degetele pe care ți le-am înfipt adânc în vagin,
ieri,
și-mi dau seama că gustul a rămas."

cred ca asta e cea mai buna strofa din tot ce ai postat pana acum. se vede ca ar mai fi de lucrat putin la tehnica, renunta si tu la atatea semne de punctuatie si cuvinte cam nepotrivite de legatura, conjuctii and stuff.

RA.

 =  mr ludlow răspunde
Ciprian Thot
[12.Dec.06 21:12]
Emilian Pal, mulțumesc pentru prima apreciere primită pe acest site. E important să știu dacă nu mi-au șubrezit oasele poetice și, pe ici pe colo, mai pot făta un poem modest.

Tamara Zub, iată un exemplu de concizie în ceea ce spui. Flatat. Mulțumesc!

Andrei Ruse, mă voi gândi la ce spui tu, orice sfat e demn de luat în seamă, nu?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !