Comentariile membrilor:

 =  Pana una alta
costel
[07.Aug.02 23:04]
Deocamdata vorbirea articulata este cea mai importanta fuctiune a noastra ca oameni.

 =  clatita - care-i concluzia?
lalo
[08.Aug.02 00:42]
in mare e bun textul tau pentru ca pune o problema interesanta. e scris binisor, chiar bine pe alocuri (imi place ca e scris ca o poezie, si chiar ar putea fi). dar, problem: prea ne lovesti cu citate din ai mai mari si tari. de aici, o sezatie oarecum articiala de livresc excesiv. daca tot sunt gandurile tale, diseca problema cu citate din tine, si las-o mai moale cu genialii raposati.
aia cu descartes, "gandesc, deci exist" (recte, ca cuvintele - cacofonie, asta e - ne arata ca intai traim si apoi simtim) e cam incurcata si contradictorie. mie asa mi se pare la ora asta (21,30, dupa 12 ore de stat la munca)
corecta chestia cu matematica-zicere-poezie (dar c'est pour les connaisseurs). finalul iar mi se pare tulbure. la o lectura rapida (fff rapida) ma intreb: si care-i concluzia? ca trebuie sa intelegem cuvintele. aha. mai lucreaza la text.
p.s. te inseli. nici o poezie nu se scrie usor. nici macar alea proaste. (de fapt, s-ar putea aici sa ma insel eu)
p.p.s corect (pana la un punct) remarca cu - iar cacofonie - cuvintele aruncate si cu atractia mistica si cu asteptarea.

 =  clatite si poezie
Xilef
[08.Aug.02 01:18]
Bine ai venit printre noi!
Textul mi s-a parut interesant. Abordeaza o problema veche intr-o maniera mai noua- totusi, cu citatele alea tinde sa fie cam pretentios - vezi antecomentatorul meu
Poate mai pui ceva texte.
P.S.
Ce nevoie ai de butelia din biografie? - E pentru clatite?:)

 =  exercitii
Nic
[08.Aug.02 17:35]
Doamnelor, domnilor,
cele de mai sus sunt ganduri. Nu mi se pare necesar sa aiba si o concluzie. Eu privesc textul mai mult ca pe un exercitiu de coerenta si aici dau nota 10.
In rest... aveti dreptate.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !