Comentariile membrilor:

 =  eh, sa vedem cum faci!
Anni- Lorei Mainka
[15.Mar.07 13:07]
idei de m-am topit de ris, stii ca e tare bine sa scrii despre ...cele atit de serioase....cum le decupezi si despici....dar imi si imaginez cum de mai vezi sa treci de cei care rasfoiesc albumul de familie...unii n-au nici familii , iar tu, ce lux, ai si album....
mi-ai placut...

 =  ANNI-LOREI MAINKA
razvan rachieriu
[16.Mar.07 13:52]
Când am scris poezia, nu m-am gândit că va avea accente hilare și că va stârni râsul.Dar râsul este sursa bunei dispoziții, așa că nu regret.
Te mai aștept să-mi oferi poze critice pe care să le pun în albumul creațiilor personale.

 =  uitasem
Anni- Lorei Mainka
[16.Mar.07 14:25]
ah, n-ai stiut, sunt unii (in cazul meu e!) care trebuie sa rida cu timpul la aceste diavolesti bancuri ale sa nu-i dau numele in aceste zile....am invatat ca de fapt el nu exista, ca Dumnezeu e in toate....pai si atunci, ma intreb eu, cine sunt cei din albumul MEU de familie...ca a la Dumnezeu nu aduc nici din profil!
d-aia am ris, nu ca era hilar (ptr mine acest cuvint inseamna altceva decit a ride ca atunci cind in suflet iti zici, uite, ca la mine , am avut dreptate nu sunt singura pe lume cu acesti....????)

 =  astept 7 stele
Ioan-Mircea Popovici
[20.Mar.07 16:14]
n-am intalnit o metafora mai rotunda despre sacru, (cu cele doua parti ale sale) ca si constructia asta a ta cu fluturele, ochii, paianjenul si ochelarii. Fara exagerari, genial, axial, bestial, tare de tot, ca un ultraprodus universal de spatii complete. Ma surprinde doar lipsa comentariilor. Cum sa nu vezi chestia asta de o mie de stele?! In turnul meu de scoici, am trei scoici de aur. Una este sparta, si are sculptate noua medalioane legate de Nastere, Rastignire si Inaltare si nu pot renunta la ea (ti-o voi trimite intr-un jpg daca dau de adresa ta). Astept sa vad cine da cele 7 stele...

 =  IOAN-MIRCEA POPOVICI
razvan rachieriu
[21.Mar.07 15:12]
Nu 7 stele, ci dacă aș primi un sfert de stea de patru ori aș fi nespus de bucuros.Eu m-am implicat pe acest site spiritual, emoțional și sufletește, încât o apreciere obiectivă înseamnă foarte mult pentru mine.
Cuvintele de apreciere m-au încântat extrem, înseamnă că poezia personală poate rezona frumos pentru unii.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !