Comentariile membrilor:

 =  Tu....
Andrei Cornea
[27.Apr.07 12:47]
...hmm...interesant până la prima virgulă de unde începe un talmeș balmeș plin de greșeli și stângăcii. pueril și forțat folosind cuvinte și legături doar de dragul dragului...
încearcă și altceva! revolta asta nu te prinde. fii mai detașat și nu mai încerca să epatezi că devii ridicol.
fii atent și la greșelile gramaticale. pentru mulți ochi astea vor fi primele lucruri care vor sări în față. nu neaparat că ar fi păcat în cazul de față. părerea mea este că textul de față este extrem de slab, epatezi și în cele din urmă devii ridicol.

 =  Wau...
Andone Gabriel
[27.Apr.07 14:26]
Da-ma afara de pe site! Usor mai baiatule. Am inteles din prima, nu trebuie sa zici aceleasi lucruri de doua ori. Inainte sa tragi concluzii mai uita-te si tu cand a fost scris textul acesta... Oricum, apreciez zinceritatea ta violenta.

 =  Cauta
Ioan-Mircea Popovici
[27.Apr.07 16:59]
Tocmai pentru ca textul are vechime, nu ai loc de intors. Cauta mai bine iesirea din ridicol. Uita-te prin vecini si ia aminte si ce nu se face.

 =  sinceritatea mea....
Andrei Cornea
[27.Apr.07 20:33]
nu am vrut să par atât de violent precum ți s-a părut ție doar pentru că m-am repetat. nu am vrut asta neapărat, era mai mult o concluzie. în fine, în ceea ce spui în legătură cu data textului să nu cădem totuși pe aceeași linie a ridicolului. eu nu ți-am lăsat comm doar ca să te iau de sus și să te dau afară de pe site (asta-i bună, fie vorba între noi:)))))))))
era o părere pe care poți să o iei în seamă sau nu.
vechimea textului nu are nicio importanță având în vedere că l-ai postat pe site. dorești un feedback! acum nu încerca să dai vina pe timp...e vorba doar de un text și de o manieră de a scrie..nu de propria ta persoană. sincer îmi pare rău că am trecut pe aici. se pare că toți cei care au texte la atelier (de parcă asta ar fi un lucru rău!?!?) sunt niște frustrați.punct.
o seară bună!
succes în continuare!

 =  Frustrati
Andone Gabriel
[28.Apr.07 14:30]
Frustrati zici? Sunt atatia in "atelier" carora nu le pasa de asta. Sincer nici mie. Dar tu vorbesti aici de parca ar avea toti pretentii de poeti. Eu unul nu am asa ceva. Mi-am zis: de ce sa nu postez si eu undeva ce-am scris in timpul liber? Dar se pare ca lucrul acesta deranjeaza...
Dintre: "e vorba doar de un text și de o manieră de a scrie..nu de propria ta persoană." si "epatezi și în cele din urmă devii ridicol" eu pe care sa o iau de buna? Cea despre mine sau despre text?

 =  bun
ioana neagu
[06.May.07 22:27]
mie-mi place...nu am inteles care este faza cu "falsii pagani athei" si sincer nu as vrea sa fie un atac catre athei si nici catre pagani ( multi dintre ei imi sunt dragi :P ).
cred, de fapt, ca te referi la cei care sunt niste pseudo-pagani si care nu prea au idee de prea multa istorie a religiei.
in cazul acesta, iti dau dreptate!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !